Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Nødvendige cookies

nødvendige cookies er påkrævede for at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet, og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden, og huske om du er logget ind. Vi har følgende nødvendige cookies:

  • _cfduid  (Zopim.com)
    Formål: Anvendes af indholdsnetværket CLoudflare til at indentificere betroet webtrafik
    Udløb: 1 år

Statistik cookies

Statistik cookies anvendes til indsamling af besøgsstatistik, herunder din IP adresse. Vi har følgende statistik cookies:

  • _ga (Google Analytics)
    Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
    Udløb: 2 år
  • _gat (Google Analytics)
    Formål: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.
    Udløb: Efter endt session
  • _gid (Google Analytics)
    Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
    Udløb: Efter endt session
  • AWSALB (Zopim.com)
    Formål: Anvendes af Zopim til at fordele mængden af trafik rundt til deres servere.
    Udløb: 6 dage
  • collect (Google Analytics)
    Formål: Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler
    Udløb: Efter endt session
  • vuid (Vimeo.com)
    Formål: Indsamler data om brugerens besøg på hjemmesiden, som hvilke sider der er læst.
    Udløb: 2 år

Ønsker du ikke at Google Analytics indsamler data om dig, kan du anvende dette værktøj

 

Marketing cookies

Marketing cookies anvendes som udgangspunkt til at spore og måle effekt fra de marketingkanaler vi anvender.

  • _zlcmid (Zopim.com)
    Formål: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler
    Udløb: 1 år
  • _hjlIncludeInSample (Hotjar)
    Formål: Angiver om brugerens navigation skal registreres i en given statistik
    Udløb: Efter endt session
  • _hjRecordingEnabled (Hotjar)
    Formål: Denne cookie bruges til at identificere den besøgende. Denne identificering muliggør en udveksling af data om den besøgendes adfærd og præferencer fra flere hjemmesider. Derigennem kan hjemmesiden målrette produkter og reklamer til den individuelle besøgende. Denne udveksling sker oftest gennem en tredje-parts data eller reklame udbyder.
    Udløb: Efter endt session
  • fr (Facebook)
    Formål: Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjepartsannoncører
    Udløb: 3 måneder
  • r/collect (doubleclick.net – Google Analytics)
    Formål: Denne cookie benyttes til at sende data til Google Analytics omkring brugeres enhed og adfærd. Cookien følger den specifikke bruger på flere hjemmesider og enheder.
    Udløb: Efter endt session
  • tr (Facebook)
    Formål: Bruges til at registere, spore og målrette markedsføring til besøgendes facebook profiler
    Udløb: Efter endt session
  • _fbp (Facebook)
    Formål: Bruges til at registere, spore og målrette markedsføring til besøgendes facebook profiler
    Udløb: Efter endt session

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  simon@zenziot.dk  ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Zenziot ApS
Føltvedvej 19
9362 Gandrup
Email: simon@zenziot.dk