Derfor er GPS tracking det nye til hunden!

GPS tracking og hundetracker-zenztrack og GPS til hunde
GPS tracking og hundetracker-zenztrack og GPS til hunde

GPS tracking løser et velkendt problem hos hundeejere

Alle hundeejere har prøvet det på et tidspunkt. På tur i skoven, hjemme på gården eller mens man er i gang med at ordne sin have i villakvarteret, som er indhegnet hele vejen rundt. Endda mens man sidder trygt på arbejdet, hvor man så bliver ringet op og i den anden ende hører spørgsmålet: ”Har du en sort labrador ved navn Max?”, når man ellers troede Max sad trygt i hans hundegård.

Det er aldrig sjovt, som hundeejer, at stå i en situation, hvor ens elskede bedste ven er væk, og man ikke kan finde den. Særligt når det begynder at blive mørkt, og frygten for at lille Max er blevet påkørt og er helt alene, øges for hvert minut der går.

Pas på din bedste ven med en Zenztracker MINI

Ingen har lyst til at opleve, at ens bedste hundeven forsvinder og tilmed er svær at finde igen. Zenztracker MINI kan skabe tryghed, gennem kontrol. Du vil vide præcis, hvor din hund er, og du vil kunne finde Max, inden dit værste mareridt når at indtræffe. Gør din hverdag tryggere med en Zenztracker MINI, som med kontrol netop gør din og din hunds dag mere tryg.

Hvorfor lige GPS tracking til min hund?

Med en vægt på kun 45 gram, et flot og stilrent design i et kompakt format og en brugerflade, der er at nem at bruge og opsætte, kommer du godt fra start. Zenztracker MINI giver mulighed for, at tracke din hunds færden, når GPS trackeren er monteret til hundens halsbånd. GPS trackeren vil registrere din hunds position hvert andet minut, når den er i bevægelse. Ved stilstand begrænses GPS-sporingen for at nedsætte strømforbruget, og afhængig af aktiviteten vil Zenztracker MINI have en batterilevetid på mellem 1-3 dage. Den kan herefter oplades på kun to timer. Zenztrack er en af de bedste GPS trackere til dyr på markedet og bidrager med præciseret GPS tracking, så du nemt og hurtigt kan finde din hund.

Historien om bomuldshunden Sofus

Tilbage i august 2019 oplevede et par, at deres kun 8 måneder gamle bomuldshund Sofus blev skræmt og løb væk. Dette skete i Lundby Krat hundeskov område, hvor de på en helt almindelig tur ude i skoven, møder en anden større hund, som var legesyg. Det endte dog i stedet med, at Sofus blev skræmt og stak af. Han løb mod udgangen, hvor et ganske lille hul i hegnet, gjorde det muligt for parrets hund, at smutte ud af den indhegnede hundeskov.

GPS tracking kunne have hjulpet de mange frivillige

Siden den 15. august har der været et intenst forsøg på, at finde den lille hund Sofus. Mere end 300 frivillige har ledt allerede de første 10 dage af eftersøgningen, og de oprettede en Facebook side ved navn ”Find Sofus”, hvor mere end 1000 personer har vist deres støtte. Herigennem er der blevet opdateret om situationen, hvor Sofus sidst er spottet og eftersøgningsarbejdet. Hele forløbet har varet de seneste 9 uger, hvor mange har bidraget fra lokalområdet, mens også sporhunde har været på sagen, og der stadig intet nyt. I torsdags, den 10. oktober, har parret meldt ud at de nu indstiller eftersøgningen og slutter fred med deres elskede hund, Sofus.

GPS tracking – Kunne en Zenztracker MINI have gjort en forskel?

GPS trackeren ville på mange måder have bidraget til eftersøgningen og forhøjet chancen for at finde hunden indenfor de første dage og sågar de første timer. Med Zenztrack ved du nemlig altid, hvor trackeren befinder sig, og dette følger du gennem sporingsportalen. Om Zenztracker MINI kunne have været den afgørende del, for at finde lille Sofus er svært at sige, men med appen lige ved hånden, er det muligt hurtigt at få et overblik over, hvor den seneste aktivitet har været og er i øjeblikket.

Vi ønsker at forebygge sådanne situationer med GPS tracking

Derfor ville det for parret muligvis have givet en hurtig indikation om, hvor de skulle have kigget og kunne derved reagere hurtigere. Det er svært at se i bakspejlet og tænke på de ting, man kunne have gjort anderledes, men Zenzoits største ønske er, at bidrage til, at en lignende situation undgås, og det ender mere lykkelig for involverede parter.

GPS til hunde skaber tryghed

Hele situationen er trist og tragisk, og det er derfor, at vi hos ZenzTrack har sat os for at hjælpe dyreejere. Vi har teknologien til at gøre det nemt og let tilgængeligt for alle personer. Vi ønsker at passe på vores bedste ven, hund såvel som kat, og med en GPS-tracker skabes der mere tryghed i hverdagen. Vi kan aldrig vide, hvornår vores små firbenede venner pludselig tager på tur – ligesom Sofus, der i panik flygter eller katten, som tager på tur i byen. Vi hos Zenzoit vil gøre det muligt for dyreejere at føle sig trygge med ZenzTracker MINI GPS-trackeren.

Prøv Zenztracker MINI GPS til hunde i 14 dage

Ønsker du at skabe mere tryghed i din hverdag, både for dig og din familie, men også for dit kæledyr? Så kan du bestille og prøve Zenztracker MINI 100% gratis i 14 dage. Det nemme ved en Zenztracker er den unikke abonnementservice, hvor der den første i hver måned betales små 65,- kroner. Dette giver dig den fulde service fra Zenztrack GPS-tracking. Ved modtagelse er GPS trackeren fuld funktionsklar og allerede opkoblet til Zenztrack’s sporingsportal. Inden bestilling skal du blot oprette dig som bruger på Zenztrack.dk og så vil du allerede være godt kørende fra start.

Skriv en kommentar

Scroll til toppen