🗸 Fragtfri & 1-2 dages levering

🗸 14 dages GRATIS prøveperiode

🗸 Quick start - INGEN opsætning

🗸 Effektiv sporingsportal

🗸 Fragtfri hurtig levering

🗸 14 dages GRATIS prøveperiode

🗸 Quick start - INGEN opsætning

🗸 Effektiv sporingsportal

FAQ – OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Herunder kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, vi oftest får stillet til vores abonnementer og produkter
support billede

GPS Trackeren

Ja det er den!
Når du modtager din GPS tracker er den allerede begyndt at sende, og vi har koblet den sammen med din bruger på sporingsportalen. Så det er ren plug n’ play

O.B.S er der tale om en modellerne PRO og OBD som kræver fast strøm, så skal de tilsluttes først, inden de begynder at sende.

Det gør vi, hvilket betyder at den dag du opsiger dit abonnement skal du indenfor 14 dage sende GPS trackeren tilbage til os.

Præcise instrukser fremgår desuden af vores ”Vilkår & Betingelser”, ligesom du vil modtage en email med instrukser i korrekt tilbagelevering.

De sender en gang i minuttet, pånær vores BATTERY udgave, som sender hvert kvarter.

Det er vigtigt at du monterer trackeren således at toppen vender op mod himlen.

GPS signaler er som udgangspunkt meget svage, og uanset hvor god antenne vi har, så kan vi ikke opfange signaler, som ikke er tilstede.

Generelt kan man sige at bygninger, metal, træer og stort set alt andet som hindrer frit udsyn til himlen svækker GPS signalet. Derfor bør du montere den så frit siddende som muligt, for at sikre optimale forhold.

 

Vores PRO og OBD modeller kræver fast strømforsyning men har indbygget et 48 timers backup batteri i sig.

Vores BATTERY udgave, kan ved 8 timers bevægelse om dagen holde strøm i ca. 2 år, og op til 10 år, hvis der ingen bevægelse er.

Abonnement

Prisen på abonnementerne varierer lidt afhængigt af, hvilken tracker du vælger, men svinger imellem 60 og 80 kroner om måneden inklusiv moms. 

Et abonnement på vores sporingsløsning Zenztrack inkluderer følgende:

 

–          Lån af GPS tracker (jeps, vi ejer den stadig, og den skal returneres ved opsigelse)

–          Adgang til online sporingsportal*

–          Gratis udskiftning ved tomt batteri, ved overholdelse af fair usage grænsen**

–          Alarmbeskeder via SMS***

 

* Ved opsigelse skal GPS trackeren sendes tilbage indenfor 14 dage, ellers opkræves et bortkomst gebyr på DKK 1000,-

 

** Kun aktuelt for BATTERY udgavenn. Ved montering på et objekt, som bevæger sig 6-8 timer dagen kan batterilevetiden estimeres til 2 år. Derfor har vi sat en fair usage på 12 måneder, som betyder at, hvis du opbruger batteriet hurtigere end 12 måneder, opkræves et ombytningsgebyr på 150,- kroner

 

*** Vi inkluderer 1 sms per dag per tracker i dit abonnement, skal du bruge flere, opkræver vi 25 øre per styk. Forbruget opgøres på månedsbasis, og ubrugte sms’er i en måned, kan ikke overføres til næste måned.

 

Abonnementer fornyes den første hverdag i måneden, og kan altid opsiges til udgangen af den allerede betalte periode.

Sporingsportalen

Sporingsportalen er hjertet i vores løsning. Det er herfra du kan se dine trackere på et kort, navngive dem, og opsætte alarmer, hvis de objekter som trackerne er monteret på bevæger sig uden for et godkendt område, eller bevæger sig på tidspunkter af døgnet, hvor de burde stå stille.

Efter bestilling sender vi dig indenfor 1 hverdag en invitation med et link, hvorfra du kan oprette en bruger på vores portal.

En bevægelsesalarm advarer via sms eller email, hvis en tracker bevæger sig på et tidspunkt af døgnet, hvor den ikke burde være i bevægelse.

En alarmperson kan være hvem som helst, som du ønsker, skal modtage en email eller sms, når en område- eller bevægelsesalarm udløses.

En områdealarm, eller geofence som den også kaldes, holder øje med om en tracker bevæger sig uden for et bestemt område. Sker det, så vil du modtage enten en email eller sms, som advarer dig om overtrædelsen.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Så skriv gerne til os via email på simon@zenziot.dk – vi svarer som regel ganske hurtigt!.

Simon Zenztrack GPS Sporing

Vores motivation

Siden vi startede i 2017, har vores motivation hele tiden været at gøre GPS sporing nemmere og billigere end de løsninger der eksisterede dengang.

Branchen har i mange år levet af at sælge hardwaren dyrt til forbrugeren, for derefter effektivt at have bundet brugeren til et årligt abonnement på deres sporingsportal.

Vi har med vores tilgang til tingene sat dig som forbruger fri, med måned til måned abonnementer, uden behov for at købe en GPS tracker først.

Vi føler os derfor sikre på, at vi uden tvivl, kan levere Danmark bedste GPS sporing til prisen!

Scroll til toppen