FAQ – OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

support billede

Herunder kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, vi oftest får stillet til vores abonnementer og produkter

Abonnement

Prisen på abonnementerne varierer lidt afhængigt af, hvilken tracker du vælger, men svinger imellem 60 og 80 kroner om måneden inklusiv moms. 

Et abonnement på vores sporingsløsning Zenztrack inkluderer følgende:

 

–          Lån af GPS tracker (jeps, vi ejer den stadig, og den skal returneres ved opsigelse)

–          Adgang til online sporingsportal*

–          Gratis udskiftning ved tomt batteri, ved overholdelse af fair usage grænsen**

–          Alarmbeskeder via SMS***

 

* Ved opsigelse skal GPS trackeren sendes tilbage indenfor 14 dage, ellers opkræves et bortkomst gebyr på DKK 1000,-

 

** Kun aktuelt for BATTERY udgavenn. Ved montering på et objekt, som bevæger sig 6-8 timer dagen kan batterilevetiden estimeres til 2 år. Derfor har vi sat en fair usage på 12 måneder, som betyder at, hvis du opbruger batteriet hurtigere end 12 måneder, opkræves et ombytningsgebyr på 150,- kroner

 

*** Vi inkluderer 1 sms per dag per tracker i dit abonnement, skal du bruge flere, opkræver vi 25 øre per styk. Forbruget opgøres på månedsbasis, og ubrugte sms’er i en måned, kan ikke overføres til næste måned.

 

Abonnementer fornyes den første hverdag i måneden, og kan altid opsiges til udgangen af den allerede betalte periode.

Sporingsportalen

Sporingsportalen er hjertet i vores løsning. Det er herfra du kan se dine trackere på et kort, navngive dem, og opsætte alarmer, hvis de objekter som trackerne er monteret på bevæger sig uden for et godkendt område, eller bevæger sig på tidspunkter af døgnet, hvor de burde stå stille.

Efter bestilling sender vi dig indenfor 1 hverdag en invitation med et link, hvorfra du kan oprette en bruger på vores portal.

En bevægelsesalarm advarer via sms eller email, hvis en tracker bevæger sig på et tidspunkt af døgnet, hvor den ikke burde være i bevægelse.

En alarmperson kan være hvem som helst, som du ønsker, skal modtage en email eller sms, når en område- eller bevægelsesalarm udløses.

En områdealarm, eller geofence som den også kaldes, holder øje med om en tracker bevæger sig uden for et bestemt område. Sker det, så vil du modtage enten en email eller sms, som advarer dig om overtrædelsen.

Zenztracker MINI

Ja, den virker ud af æsken ved modtagelsen, du skal bare tænde for den, så kan du følge den via sporingsportalen

Se eventuelt vores Quick Start guide

Det gør vi, hvilket betyder at den dag du opsiger dit abonnement skal du indenfor 14 dage sende GPS trackeren tilbage til os.

Præcise instrukser fremgår desuden af vores Handelsbetingelser, ligesom du vil modtage en email med instrukser omkring returnering, den dag du opsige trackeren.

Trackeren er indstillet til at sende hvert tredje minut, hvis den er i bevægelse.

Vores Zenztracker MINI har ca. 1-3 dages batterilevetid.
Det afhænger meget af hvor aktiv dit kæledyr er, da trackeren er sat op til sende for hver gang den har bevæget sig 75 meter.
Så hvis dit kæledyr har frit spil udenfor til at løbe rundt, holder batteriet i maksimalt en dags tid, hvorimod det bør holde i minimum til 3 dage, hvis trackeren ligger stille.

Bemærk, at hvis du kører bil med trackeren kan man dræne batteriet rimeligt hurtigt, da en bil på kort tid bevæger sig 75 meter, hvilket udløser at en position bliver sendt

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Så skriv til os via chatten nede i højre hjørne, 

eller giv os et kald på 71 96 94 09 (hverdage 10-15)

Simon Zenztrack GPS Sporing

Vores motivation

Siden vi startede i 2017, har vores motivation hele tiden været at gøre GPS sporing nemmere og billigere end de løsninger der eksisterede dengang.

Branchen har i mange år levet af at sælge hardwaren dyrt til forbrugeren, for derefter effektivt at have bundet brugeren til et årligt abonnement på deres sporingsportal.

Vi har med vores tilgang til tingene sat dig som forbruger fri, med måned til måned abonnementer, uden behov for at købe en GPS tracker først.

Vi føler os derfor sikre på, at vi uden tvivl, kan levere Danmark bedste GPS sporing til prisen!

Scroll til toppen