GPS til køretøjer? Derfor kan det betale sig!

varevogn - zenztracker OBD GPS sporingsenhed
Effektiv sporing til varevogn – zenztracker OBD GPS sporingsenhed. Hold styr på dine køretøjer!

Skab mere effektivitet i din virksomhed. Prøv en ZenzTracker OBD GPS til dit køretøj!

GPS til køretøjer? Jamen det er vel dyrt og kompliceret? Det skulle man tro, men sådan behøver det ikke at være. Læs blot om en ZenzTracker OBD! Har du som arbejdsgiver tænkt på, hvordan du kan effektivisere din virksomheds service til dine kunder? Eller har du overvejet at skabe bedre sikkerhed omkring dine køretøjer ved eventuelt tyveri? Eller noget helt tredje?

Gennem flådestyring baseret på GPS overvågning opnår du som arbejdsgiver mange gode funktioner, der kan effektivisere din virksomhed. GPS tracking kan bidrage på en række områder, alt efter hvad du ønsker, det skal bidrage til.

Få mere kontrol over dine køretøjer

Overordnet set har GPS tracking vist sig at have mange positive indvirkninger og er med til at skabe et visuelt overblik med kontrol og tryghed. Få mere overskud finansielt med en effektiv GPS sporingsenhed.

Alt dette kan ZenzTracker OBD og mere til

GPS-trackeren er udformet, så den passer til biler med OBD-stik og er speciallavet til netop disse typer køretøjer. Den er super nem at montere. Dette gøres ved helt enkelt at montere den i køretøjets OBD-udtag. Der forefindes tilmed et forlængerstik – OBD forlængerkablet – så selv hvis OBD-stikket sidder et sted, hvor kniber med plads, er det stadig muligt at montere trackeren.

Hos Zenztracker har vi kun forholdt os til det helt essentielle i GPS Trackeren, så du får netop det du har behov for. Dette er gjort for at gøre sporingstrackeren, så effektiv som muligt. Denne er derfor strømlinet for alt det unødvendige, hvorfor den er utrolig nem at bruge.

Effektiv GPS til køretøjer – Zenztracker er jeres nye super medarbejder!

Det er kun fantasien der sætter grænsen for, hvad Zenztracker OBD kan gøre for jeres virksomhed. Zenztracker OBD kan gøre din overvågning af firmabiler til en leg og vise den nøjagtige placering på et kort i real tid.

Det er muligt at skabe et overblik over f.eks. firmabilers placering, den nærmeste medarbejder til en opgave og om medarbejderne kommer frem til den aftalte tid. Det giver også mulighed for at dokumentere ankomst og afgang, når der skal faktureres arbejdstimer. Derved gøres det muligt at effektivisere arbejdsdagen markant. Alt dette kan en ZenzTracker hjælpe med.

Øg overblikket og spar penge med GPS tracking

Sammen gør Zentracker OBD det nemmere, at planlægge eventuelle ruter, indhente adresser og udregne distancer på en nem og hurtig måde. Dette bidrager til minimering af brændstofforbruget, da der ikke sker uforudsete afvigelser under kørslen og derfor også mindskning af omkostninger på området.

Effektiviseringen giver også anledning til, at jeres virksomhed kan varetage flere kunder i løbet af en arbejdsdag, da tiden bliver udnyttet endnu bedre, end før I fik en ZenzTracker OBD ind i bilerne. Med viden om hvor mandskabet befinder sig, muliggøres det netop at sende den nærmeste ledige medarbejder til en opstået opgave, så i ikke går glip af noget. Og du kan følge køretøjets færdsel hele vejen.

Er du bilforhandler? Kend din bils placering med en ZenzTracker OBD

En ZenzTracker OBD bidrager også til minimering af tyveri, og her kunne det særligt være relevant hos bilforhandleren. Med ZenzTracker OBD er det muligt at sikre de udstillede biler udenfor en ekstra tand. Der skabes også mere sikkerhed for dig som bilforhandler, når du sender en person ud på en prøvetur i en fin Audi eller Mercedes, så du ved helt præcis hvor den bevæger sig hen.

Biltyveri ved højlys dag forekommer tit – Det kan en GPS tracker forhindre!

Bilhuset Laursen fra Sjælland oplevede netop tidligere i år i august at få stjålet en bil. Dette skete dog ikke under en prøvetur men tværtimod efter. Personen, som havde prøvekørt den fine Audi S4, havde ladet bilen stå i tomgang med nøgler og det hele i, og gået ind til bilforhandleren efter turen. Det var her en forbigående person, en sulten tyv, så bilen, satte sig ind og kørte væk fra stedet. Herfra begyndte en biljagt. Med en Zenztracker GPS monteret blev det en kort jagt.

Forebyg en dyr fornøjelse i stjålne køretøjer

Kun få dage efter Audi S4’eren blev stjålet, oplevede en kvinde at få stjålet sin WV Up. Hun var i gang med at sælge sin WV Up privat, hvor en person ville prøvekøre bilen. Føreren kom dog aldrig tilbage med bilen fra prøveturen. Det værste i disse situationer er, at forsikringen ikke nødvendigvis dækker, da nøglerne frivilligt er givet ud. Så det kan blive en rigtig dyr fornøjelse ikke at have udstyret bilen med en GPS tracker. Dette er således især, hvis den jævnligt skal prøvekøres af fremmede mennesker. Du kan naturligvis tage med, men hvad nu, hvis du har travlt? Hvad nu hvis du af en eller anden grund ikke har mulighed for at tage med? Med en GPS tracker har du mulighed for altid at ’være med’.

Tryghed, kontrol og sikkerhed med ZenzTracker OBD!

Sporingsenheden vil være fuldt funktionsklar ved modtagelse, og den er allerede koblet op til ZenzTrackers sporingsportal. Det er nemt at komme fra start og skabe mere effektive processer i din forretning med kontrol af din bilflåde og skabe mere tryghed, når du som bilforhandler sender din bil med kunden på prøvetur.

ZenzTracker OBD er til for at skabe mere værdi i din forretning, gennem tryghed, kontrol og sikkerhed. Det er som tidligere nævnt kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad det er, Zenztracker kan gøre for jer og jeres forretning.

Prøv ZenzTracker OBD i 14 dage – GRATIS

Det er muligt at prøve sporingsenheden i praksis, før du bestemmer dig. Du får 14 dages prøveperiode kvit og frit, og så står vi naturligvis til rådighed ved eventuelle spørgsmål før, under og efter. Vi vægter jeres oplevelse af ZenzTracker højt og ønsker at tilføre mere værdi til jeres forretning.

Skriv en kommentar

Scroll til toppen