GPS tracker til bil

trustpilot-new

Er du på udkig efter en GPS Tracker til din bil, så har vi, afhængigt af dine ønsker til montering, 2 forskellige modeller som er særdeles velegnede.

Vi anbefaler vores Zenztracker OBD på grund af dens nemme og hurtige montering i bilens OBD stik (diagnose stik). Vi sender desuden altid en lille forlængerledning med, som gør at du ikke løber ind i problemer med monteringen.

Vores abonnement inkluderer alt, inklusive GPS tracker til bil, SIM-kort og adgang til sporingsportalen.

Vi hjælper firmaer dagligt

Med 300+ kunder og masser af opsamlet erfaring, er vi sikre på, at vi også kan klare dit behov. 

blank

Kolon Total Inventar

blank

CPH CONCIERGES

blank

RC Glas og Ramme

Anbefalet GPS tracker

Vores anbefaling af en GPS tracker til bil, vil være vores Zenztracker OBD model, som du kan bestille herunder

Zenztracker OBD

Zenztracker OBD model

55,- kr/md.

( 30 dages gratis prøvetid )

Udvalgte dashboard funktioner

Herunder er nogle udvalgte funktioner fra vores Dashboard, som du får adgang til med et abonnement på vores GPS trackere

Live Kortvisning

Bevar overblikket med vores live kortvisning. Kortet opdaterer konstant dine trackeres position med ned til 10 sekunders forsinkelse.

Historik & Ruter

Du kan altid se den tilbagelagte rute og historik ved blot at angive et ønsket tidsinterval. Slut med tvivlsspørgsmål, da du har dokumentationen lige ved hånden.

Interessepunkter

Opret interessepunkter og geo-zoner, så du kan modtage en alarm, hvis din GPS tracker ankommer eller forlader et interessepunkt eller zone. Du kan også trække rapporter over tid opholdt ved interessepunktet.

Priser og GPS trackere

Zenztracker OBD

Zenztracker OBD model

55,- kr/md.

( 30 dages gratis prøvetid )

Zenztracker PRO

Zenztracker PRO model

55,- kr/md.

( 30 dages gratis prøvetid )

Simon Zenztrack GPS Sporing

Simon Jakobsen – Stifter og medejer af Zenztrack ApS

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige løsning, eller andre spørgsmål, så hjælper vi dig hellere end gerne.

Bedste GPS tracker til bil

Er du på udkig efter den bedste GPS tracker til bil, så synes vi al beskedenhed, at vi er det rigtige valg. Vi har teamet op med en af verdens største producenter af GPS trackere til det professionelle marked, og selvom vi kunne importere trackere til den halve pris fra Kina af, så er vores europæisk produceret. Selvom vi ønsker at levere den billigste bedste GPS tracker til bil, så er fokus altså på at kvaliteten af trackeren skal være iorden, så dårlig kvalitet ikke fører til signalproblemer. Vi har fokuseret på to typer af GPS trackere – en til fastmontering og en til montering i OBD stikket. Hvilken model du anser som være den bedste GPS til bil, afhænger også af jeres use case. Den fastmonterede er fremragede til en skjult montering, mens OBD modellen er den nemme løsning, som du hurtigt kan komme igang med, og som nemt kan flyttes rundt.

Bil tracker

Uanset bilmærke, så har vi en bil tracker, som der passer til netop jeres biler. Alle bilmærker har siden 2001 for benzinbiler, og 2004 for dieselbiler været tvunget til at installere OBD stik i deres biler. Det har åbnet muligheden for at en nem bil tracker, som vores, problemfrit kan monteres i jeres firmabiler. Så uanset om i kører i Mercedes, Ford, VW, Toyota, Kia, BMW, Volvo, Opel, Renault m.fl så kan vi helt sikkert hjælpe jer med en bil tracker, som passer til jeres bil. Med hensyn til medarbejdere, så er det vigtigt at de informeres omkring anvendelsen af en bil tracker, da der skal være en anerkendelsesværdigt formål, med installationen. I nogle overenskomster er de desuden aftalt, at der skal være et 6 ugers varsel, såfremt der installeres en bil tracker. Det er vigtigt at afmystificere anvendelsen, og understrege at en GPS tracker ikke er et overvågningsredskab, men et redskab der giver struktur og overblik for virksomheden over materiel og medarbejdere.

GPS tracker bil

Flere og flere søger efter en GPS tracker bil, og det vil vi hellere end gerne hjælpe dig med. Hvis du søger en nem løsning til dine biler, så bliver det ikke nemmere end en OBD GPS tracker. Trackeren kan hurtigt og nemt monteres af en enhver, da det er lige så nemt, som at sætte et stik i en stikkontakt. Fordelen ved en GPS tracker bil er at du altid ved, præcist, hvor den befinder sig, og du kan tilmed se, hvor den har befundet sig tilbage i tiden. Det giver dig dels en nemmere, hverdag, hvis der er flere biler og medarbejder, som skal holdes styr på. Men det giver også en nem opsamling af dokumentation overfor fx. kunder af, hvor lang tid man har været hos dem. Det kan spare dig og din virksomhed for ubehagelige diskussioner og kreditnotaer med ellers gode kunder. 

GPS sporing bil

Går jeres virksomhed med tanker om at montere GPS sporing bil, så har vi flere forskellige trackere, som kunne være relevante for jer. Vi har modeller, som kan monteres fast med tilslutning til køretøjets batteri, ligesom vi har de populære OBD trackere. Så uanset om I en ønsker en skjult montering, eller en nem og fleksibel GPS sporing bil, så har vi en løsning. Alle vores gps trackere er koblet op på en lynhurtig og moderne sporingsplatform, så I nemt kan følge dem. Skulle strømmen blive afbrudt går det ikke ud over GPS sporing bil, da vores trackere har et lille internt batteri, som kan holde dem forsynet med strøm i typisk 1-2 dage. Skulle uheldet være ude, og bilen bliver stjålet, vil chancen for at genfinde bilen, også være større med GPS sporing bil, end hvis der ikke er monteret GPS trackere. Har du brug for hjælp med at vælge den rigtige GPS sporing bil, så er du velkommen til at kontakte, så hjælper vi dig godt igang.

GPS overvågning bil

Egentlig bryder vi os ikke om udtrykket GPS overvågning bil, da det ligger op til at man netop overvåger sin bil via en GPS tracker. Men de færreste har tid og lyst til at sidde og overvåge sine biler. Det vi oplever er helt klar GPS overvågning bil anvendes som et redskab i dagligdagen, til at forenkle virksomheden. Med en GPS tracker installeret behøves kørselslederen ikke ringe og forstyrre medarbejderen, hvis han skal finde ud af, hvem der er tættest på en kunde, som pludselig ringer. Det er også nemt at tjekke, hvornår man eventuelt skal fakturere fra og til, ved kaste et blik på historikken, og derved se ankomst og afgangstider fra kunden adresse. Det er vigtigt at GPS overvågning bil anvendes i de rigtige sammenhænge og med fuld transparens. Derudover er der også en “ro i maven” funktion, forstået på den måde, at man føler sig lidt mere sikker mod tyveri, såfremt der er en monteret GPS udstyr i biler og materiel. 

Bedste GPS tracker bil

Den bedste gps tracker bil, kan være en subjektiv størrelse. Vi sige det kommer an på, hvad man ønsker at få ud af sin GPS tracker. Hvis det er en kombination af overvågning og mulighed for at kunne se nuværende og tidligere lokationer af sine biler, så er vores PRO model den bedste gps tracker bil. Det kan monteres alle steder i bilen, hvor der kan føres en plus/minus forbindelse frem til trackeren. Omvendt, hvis man ikke tillæger tyverisikring særlig stor værdi, men mest har behov for noget, som nemt kan tilsluttes til bilen, og måske ligefrem flyttes rundt regelmæssigt mellem flere forskellige biler, så er en OBD model den bedste GPS tracker bil. Andre faktorer som man bør tage i betragtning er helt åbenlyst prisen på forskellige modeller. Vi tilhører den absolut billigste del af markedet, og har været trendsætter, med vores månedsabonnementer, hvor du frit kan vælge den bedste GPS tracker bil, som passer til dit behov. Ingen binding og gratis prøvetid er helt naturligt for os, da vi kun er interesserede i tilfredse kunder.

Mini GPS tracker

Vi har ikke en decideret mini gps tracker, som typisk bruges til ældre, børn, og kæledyr, men vores trackere til biler, køretøjer og maskiner er ikke voldsomt store. Vores pro model, som er til fastmontering, måler således kun ca. 7,5 centimeter på begge leder, og er blot 2,5 cm høj. Det er ikke en typisk mini gps tracker, men heller ikke så stor, at det vil være svært at finde monteringsplads til den i næsten alle typer køretøjer.

Scroll til toppen