GPS tracker til varevogn

( 30 dages gratis prøvetid )

trustpilot-new

Med Zenztrack får du udover en GPS tracker til varevogn også en brugervenlig og lynhurtig sporingsplatform, hvorfra du kan se dine GPS trackeres placering.

Du skal ikke betale et dyrt engangbeløb for trackeren, men får en komplet løsning for et lavt månedligt beløb, inklusive lån af valgfri GPS tracker.

Du kan helt gratis prøve en GPS tracker til varebil i 30 dage, og herefter fortsætte med et betalt abonnement, som frit kan opsiges fra måned til måned – helt uden binding. Læs endelig videre herunder og på resten af sitet, for at få mere ínformation om vores GPS trackere og sporingsportalens funktioner.

Vi hjælper firmaer dagligt

Med 300+ kunder og masser af opsamlet erfaring, er vi sikre på, at vi også kan klare dit behov. 

Kolon Totalinventar reference

Kolon Total Inventar

Copenhagen concierges reference

CPH CONCIERGES

RC Glas og ramme reference

RC Glas og Ramme

Anbefalet GPS tracker

De fleste af vores kunder, anvender vores Zenztracker OBD til varebiler, da den lynhurtigt og uden teknisk viden kan monteres af alle, og passer i alle biler.

Zenztracker OBD

Zenztracker OBD model

55,- kr/md.

( 30 dages gratis prøvetid )

Udvalgte dashboard funktioner

Herunder er nogle udvalgte funktioner fra vores Dashboard, som du får adgang til med et abonnement på vores GPS trackere

Live Kortvisning

Bevar overblikket med vores live kortvisning. Kortet opdaterer konstant dine trackeres position med ned til 10 sekunders forsinkelse.

Historik & Ruter

Du kan altid se den tilbagelagte rute og historik ved blot at angive et ønsket tidsinterval. Slut med tvivlsspørgsmål, da du har dokumentationen lige ved hånden.

Interessepunkter

Opret interessepunkter og geo-zoner, så du kan modtage en alarm, hvis din GPS tracker ankommer eller forlader et interessepunkt eller zone. Du kan også trække rapporter over tid opholdt ved interessepunktet.