GPS tracker til varevogn

( 30 dages gratis prøvetid )

trustpilot-new

Med Zenztrack får du udover en GPS tracker til varevogn også en brugervenlig og lynhurtig sporingsplatform, hvorfra du kan se dine GPS trackeres placering.

Du skal ikke betale et dyrt engangbeløb for trackeren, men får en komplet løsning for et lavt månedligt beløb, inklusive lån af valgfri GPS tracker.

Du kan helt gratis prøve en GPS tracker til varebil i 30 dage, og herefter fortsætte med et betalt abonnement, som frit kan opsiges fra måned til måned – helt uden binding. Læs endelig videre herunder og på resten af sitet, for at få mere ínformation om vores GPS trackere og sporingsportalens funktioner.

Vi hjælper firmaer dagligt

Med 300+ kunder og masser af opsamlet erfaring, er vi sikre på, at vi også kan klare dit behov. 

blank

Kolon Total Inventar

blank

CPH CONCIERGES

blank

RC Glas og Ramme

Anbefalet GPS tracker

De fleste af vores kunder, anvender vores Zenztracker OBD til varebiler, da den lynhurtigt og uden teknisk viden kan monteres af alle, og passer i alle biler.

Zenztracker OBD

Zenztracker OBD model

55,- kr/md.

( 30 dages gratis prøvetid )

Udvalgte dashboard funktioner

Herunder er nogle udvalgte funktioner fra vores Dashboard, som du får adgang til med et abonnement på vores GPS trackere

Live Kortvisning

Bevar overblikket med vores live kortvisning. Kortet opdaterer konstant dine trackeres position med ned til 10 sekunders forsinkelse.

Historik & Ruter

Du kan altid se den tilbagelagte rute og historik ved blot at angive et ønsket tidsinterval. Slut med tvivlsspørgsmål, da du har dokumentationen lige ved hånden.

Interessepunkter

Opret interessepunkter og geo-zoner, så du kan modtage en alarm, hvis din GPS tracker ankommer eller forlader et interessepunkt eller zone. Du kan også trække rapporter over tid opholdt ved interessepunktet.

Priser og GPS trackere

Zenztracker OBD

Zenztracker OBD model

55,- kr/md.

( 30 dages gratis prøvetid )

Zenztracker PRO

Zenztracker PRO model

55,- kr/md.

( 30 dages gratis prøvetid )

Simon Zenztrack GPS Sporing

Simon Jakobsen – Stifter og medejer af Zenztrack ApS

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige løsning, eller andre spørgsmål, så hjælper vi dig hellere end gerne.

GPS tracker varevogn

Vi er specialister i GPS tracker varevogn, og har hjulpet hundrevis af kunder med vores produkt Zenztrack. Vi har sænker markedsprisen markant, og givet dig fleksibilitet til på månedsbasis at kunne opsige dine GPS trackere, fremfor de traditionelle årlige abonnementsperioder. En GPS tracker varevogn fra os, er en nem og hurtigt måde at finde ud af, om GPS tracking er noget for jeres virksomhed. I kan helt kvit og frit prøve vores tjeneste af i 30 dage. Vi betaler sågar fragten frem og tilbage. GPS tracker varevogn er også den nemme måde løbende at dokumentere tilstedeværelse og varighed overfor dine kunder. Med historik og rute funktionen kan du altid bevise, hvor din varevogn har befundet sig og i hvor lang tid. Vores lave månedlige abonnementer på en GPS tracker varevogn, kan derved hurtigt tjene sig selv ind igen i sparede frustationer, kreditnotaer og diskussioner med kunder. Kontaks og gerne, såfremt du har brug for hjælp eller har spørgsmål.

GPS sporing varevogn

En god måde at skabe overblik over sine biler eller medarbejder er at anvende GPS sporing varevogn. Med vores live opdatering af positioner, kan du hurtigt og simpelt til enhver tid, se hvor din varevogn befinder sig, eller hvor den har opholdt sig op til 1 år tilbage i tiden. Husk dog at, hvis det ikke kun er dig selv der kører i varevognen, men også dine medarbejdere, så skal medarbejdere informeres om GPS sporing varevogn. Undersøgelser har desuden påvist at ved GPS sporing varevogn mindskes brændstofforbruget og uatoriseret kørsel mindskes ligeledes. Der er derfor ingen grund til ikke at informere medarbejdere om monteringen af en GPS tracker i varevognen, da dens blotte tilstedeværelse har en præventiv effekt, hvis man døjer med kørsel udenfor arbejdstid i firmabilerne.

Varevogn tracker

En varevogn tracker kan installeres i alle typer og mærker af varevogne, som produceres. Vi har to forskellige modeller, som du kan bruge. Den ene er meget simpel at montere, da den blot skal stikkes i varevognens OBD stik. OBD stikket eller diagnosestikket, som det ogå kaldes, findes med garanti i alle biler, som er produceret efter 2004. OBD stikket har en konstant plus forbindelse, og kan således forsynes trackeren med strøm. Det er derfor lige så nemt at installere en varevogn tracker i OBD stikket, som det er at sætte et almindeligt stik i en stikkontakt. Den anden model vi anvender er vores PRO model. Funktionsmæssigt er der ingen forskel, men PRO modellen er vandtæt, og er lidt mere besværlig at koble til, da den skal kobles direkte til varevognens ledningsnet. Det åbner så til gengæld mulighed for en mere skjult montering, og montering på mere udsatte steder da den er vandtæt.

GPS overvågning varevogn

Har I som virksomhed travlt i hverdagen, så vil GPS overvågning varevogn helt sikkert være et tidsbesparende værktøj i den daglige drift. Fordelene er mange, og blandt de mere indlysende kan nævnes, hurtigt overblik over varevognenes lokation, mulighed for at se tidligere kørte ruter og med angivelse af tidspunk, retning og fart. Desuden kan man opsætte geo fences, sådan en hvis en GPS ovevågning varevogn forlader eller ankommer til zonen, så kan man modtage enten en email eller en push besked på sin smartphone. Hvis man døjer med misbrug af sine biler, så kan alene tilstedeværelsen af en GPS tracker have en vigtigt præventiv efffekt, som sikrer, at de opstillede spilleregler overholdes med hensyn til anvendelse af firmabiler. Vores løsninger er nemme at komme igang med, da alt er opsat og klar til brug, når du modtager dine GPS trackere. Du skal bare koble strøm til dem, og se begynder de at sende. Ingen bøvl med SIM kort og besværlig konfiguration – det har vi klaret, så du kan få en nem og hurtigt GPS overvågning varevogn.

Bedste GPS tracker varevogn

Den bedste GPS tracker varevogn er efter vores mening en afvejning af flere forskellige parametre, som fx. pris, trackerens egenskaber og den tilhørende sporingsportals muligheder. Vi mener selv at I de fleste tilfælde har vi den bedste kombination af disse parametre. Vi har et mål, om at levere den danmarks bedste pris på en GPS tracker varevogn med vores lave månedlige abonnementspriser. Vi har flere forskellige tracker modeller, med forskellige egenskaber, som passer til de fleste anvendelsesmuligheder. Vores sporingsportal er spækket med brugbare funktioner, og ikke mindst gjort ekstrem brugervenlig i modsætning til at mange af de portaler, man ellers ser på markedet, og som efterhånden har en del år på bagen. Men nok så vigtigt når man skal have den bedste GPS tracker varevogn, så er vi som virksomhed altid hjælpsomme på supporten, hvis du har ønsker eller brug for hjælp. Zenztrack er derfor vores bud på en komplet løsning, der giver dig den bedste GPS tracker varevogn.

Scroll til toppen