🗸 Fragtfri & 1-2 dages levering

🗸 14 dages GRATIS prøveperiode

🗸 Quick start - INGEN opsætning

🗸 Effektiv sporingsportal

🗸 Fragtfri hurtig levering

🗸 14 dages GRATIS prøveperiode

🗸 Quick start - INGEN opsætning

🗸 Effektiv sporingsportal

GPS Trackere i kvalitet til Danmarks billigste priser!

Find din Zenztrack GPS med tilbehør her.

Zenztrack headerbillede - gpstracker

Zentracker PRO - Skjult montering

Zenztracker PRO er en GPS, som er udviklet til den skjulte montering. Denne kan vælges i to forskellige versioner, som er ledning til fastmontering eller cigarstik.

Zenztracker PRO er desuden vandtæt med en positionsrapportering en gang i minuttet. GPS’en har indbygget backup batteri,som forlænger levetiden markant, og giver dig endnu flere muligheder for sporing. Den kan holde strøm i ca. 48 timer.

Klik ind på Zenztrack PRO for yderligere oplysninger og vejledning.

Zentracker Mini GPS - Perfekt til dyr

Zenztracker Mini GPS Tracker er en lille fiks sporingsenhed i sort/blå, som er ideel til kæledyr.

Denne GPS enhed indsender sit data hvert andet minut under bevægelse. Batterilevetiden vil være 1-3 dage alt efter akivitetsniveauet. Genopladning tager to timer, og du får en magnetisk oplader med.

Mini GPS Tracker oplades med USB tilslutning og er kompatibel med alle mobilopladere.

Zentracker OBD - Perfekt til køretøjer

Zenztracker OBD er udviklet specifikt til  køretøjer. Har du køretøjer, hvor du gerne vil overvåge deres daglige færden? Få helt styr på placering, dato, afstand, det hele med OBD Zenztrackeren.

Alt uploades nem til sporingsportalen, hvor du kan trække dit data ud og bogføre det. Hav analyserne klar og spar tid og penge på at have helt styr på kørslen.

Med et OBD forlængerstik har du ekstra muligheder for at installere GPS trackeren korrekt i køretøjet.

Zentracker BATTERY - Lang levetid

Zenztracker BATTERY har op til 10 års batterilevetid. 2 års levetid forekommer ved 8 timers bevægelse hver dag.

Denn GPS enhed rapporterer sin position fire gange i timen og er samtidigt vandtæt.

Det er en fantastisk uafhængig GPS enhed, som ikke behøver ekstern strøm. Perfekt til fastmontering i situationer, hvor der ikke er en strømkilde til rådgihed.

OBD forlængerkabel - Ekstra råderum

OBD forlængerkabel giver dig ekstra råderum i din montering af din OBD GPS enhed. Slip for at døje med en GPS tracker, der sidder i vejen. En nødvendighed for mange med meget lidt plads omkring monteringsområdet. Det er derfor en meget god  ekstra foranstaltning at have. 

Kvalitet til små penge

Kvalitet koster normalt, men med vores abonnement får du netop en høj kvalitet i GPS trackere fra blot 60 kr. om måneden. Du får også gratis fragt samt din gratis prøveperiode. Så vi dækker dine startudgifter, så du kan prøve sproringsenhederne først.

computer history

Indsaml dit data med Sporingsportalen

Som abonnent bliver du tilkoblet vores sporingsportal, som vi selv har udviklet. Den er superenkel og nem at bruge hele tiden. Du finder kun de nødvendige funktioner heri. Portalen er desuden utroligt hurtig i sin forbindelse med GPS enhederne.

Du har derfor dit data til rådighed hurtigst muligt og kan begynde at behandle og analysere det alt efter behov. Skulle du ikke lige få hentet det ned så frygt ej. Din historik med GPS’ens komplette data for de seneste 12 måneder bliver lagret på din personlige profil.

Dette data kan du tilgå helt efter behov og dermed altid have et solidt overblik over tid, dato og placering.

Simon Zenztrack GPS Sporing

Vores motivation

Siden vi startede i 2017, har vores motivation hele tiden været at gøre GPS sporing nemmere og billigere end de løsninger der eksisterede dengang.

Branchen har i mange år levet af at sælge hardwaren dyrt til forbrugeren, for derefter effektivt at have bundet brugeren til et årligt abonnement på deres sporingsportal.

Vi har med vores tilgang til tingene sat dig som forbruger fri, med måned til måned abonnementer, uden behov for at købe en GPS tracker først.

Vi føler os derfor sikre på, at vi uden tvivl, kan levere Danmark bedste GPS sporing til prisen!

Scroll til toppen