GPS Trackere i professionel kvalitet til Danmarks bedste priser!

Find din Zenztrack GPS med tilbehør herunder.

Zenztrack headerbillede - gpstracker

GPS Trackere - 30 dages fuld returret med gratis fragt & returfragt

Zentracker OBD - Perfekt til køretøjer

Zenztracker OBD er udviklet specifikt til  køretøjer. Har du køretøjer, hvor du gerne vil holde styr deres daglige færden, og mulighed for at gå tilbage i tiden og se hvornår et køretøj er ankommet eller har forladt en adresse?
Så kan du med en OBD Tracker fra os, få helt styr på tidspunkter, placering og ruter.

Alt sendes automatisk til sporingsportalen, hvorfra du kan følge med i GPS trackerens færden. Et værktøj, som uden tvivl kan spare tid i hverdagen, og sikre dig dokumentation overfor blandt andet kunder med hensyn til varighed og tilstedeværelse.

Overvej eventuelt at medkøbe et OBD forlænger kabel, da pladsen ofte er trang omkring OBD stikket.

Zentracker PRO - Skjult montering

Zenztracker PRO er en GPS, som er udviklet til nemt at kunne skjules, da den tilsluttes direkte til ledningsnettet og derved kan monteres mange forskellige steder på en maskine eller køretøj. Den kan også tilkøbes med cigarstik montering.

Zenztracker PRO modellen er vandtæt, og den sender sin position en gang i minuttet direkte til vores sporingsportal, hvorfra du kan følge og administrere den.
Den har indbygget et 48-timers backup batteri i tilfælde af at strømmen afbrydes..

Klik ind på Zenztrack PRO for yderligere oplysninger og vejledning.

Zentracker Mini GPS - Perfekt til dyr

Zenztracker Mini GPS Tracker er en lille fiks sporingsenhed i sort/blå, som er ideel til kæledyr eller tracking af personer.

Denne GPS enhed indsender sin position hvert tredje minut når den er i bevægelse, og med en batterilevetid på 2-5 dage afhængig af aktivitetsniveau er den blandt markedets bedste GPS trackere til kæledyr.

Alt er opsat ved modtagelsen, og trackeren begynder automatisk at sende sin positon i det øjbelik ud tænder for den – Nemmere kan det ikke blive!

Overvej at medkøbe den smarte holder til halsbånd, som gør det nemt at sætte den på fast i dit kæledyrs halsbånd.

Zentracker BATTERY - Lang levetid

Zenztracker BATTERY er specielt god til i tilfælde, hvor man ønsker at kunne spore/sikre et objekt, som ikke har mulighed for at forsyne GPS trackeren med strøm løbende. Den sender sin position 4 gange i timen, når den er i bevægelse.

Med op til 10 års batterilevetid ved stilstand og 2 år ved 8 timers bevægelse om dagen, er der ikke behov for hyppige tilsyn og opladninger.

Den er vandtæt med en IP67 certificering, og dermed velegnet til udendørs brug.

Alt i alt en perfekt enhed til situationer som kræver uafhængighed fra strøm og opsyn.

OBD forlængerkabel - Ekstra råderum

OBD forlængerkabel giver dig ekstra råderum i din montering af din OBD GPS enhed. Slip for at døje med en GPS tracker, der sidder i vejen. En nødvendighed for mange med meget lidt plads omkring monteringsområdet. Det er derfor en meget god  ekstra foranstaltning at have. 

Kvalitet til små penge

Kvalitet koster normalt, men branchen har i årevis haft alt for dyre løsninger. Vi anvender den samme professionelle hardware, som de førende i branchen, men til en langt lavere pris, og med et fleksibelt abonnement uden årelange bindinger. 

Er du ikke tilfreds?, så giver vi pengene tilbage i op til 30 dage, samt betaler fragt begge veje.

computer history

Lynhurtig Sporingsportal

Som abonnent bliver du tilkoblet vores sporingsportal, som vi selv har udviklet.

Den er superenkel og nem at bruge. Du finder alle de mest anvendte funktioner heri. Portalen giver dig et et lynhurtigt overblik over dine GPS trackere in-real-time.

Med Sporingsportalen har du altid dine gps trackeres position til rådighed hurtigt og nemt. Desuden gemmer vi al historik minimum 12 måneder tilbage i tiden.

Så uanset hvornår du skulle have behov for det, kan du altid gå tilbage og se den præcise placering og tidspunkt.

Simon Zenztrack GPS Sporing

Vores motivation

Siden vi startede i 2017, har vores motivation hele tiden været at gøre GPS sporing nemmere og billigere end de løsninger der eksisterede dengang.

Branchen har i mange år levet af at sælge hardwaren dyrt til forbrugeren, for derefter effektivt at have bundet brugeren til et årligt abonnement på deres sporingsportal.

Vi har med vores tilgang til tingene sat dig som forbruger fri, med måned til måned abonnementer, uden behov for at købe en GPS tracker først.

Vi føler os derfor sikre på, at vi uden tvivl, kan levere Danmark bedste GPS sporing til prisen!

Scroll til toppen