GPS Tracker og sporingsportal i én samlet løsning

Få en komplet løsning med tracker og adgang til sporingsportal for et lavt månedligt beløb!

Zenztrack headerbillede - gpstracker

Vores udvalg af GPS trackere

Lille vandtæt batteridrevet GPS
tracker med 1-3 dages batterilevetid. Bedst til personer/kæledyr

Vandtæt Batteridrevet GPS tracker
med flere års batterilevetid
Bedst til maskiner og objekter uden
mulighed for fast strømforsyning

GPS tracker til OBD stik Bedst til biler / varevogne / lastbiler, hvor der ønskes en hurtig montering
GPS tracker til fastmontering Bedst til køretøjer & entreprenør maskiner, hvor skjult montering ønskes

Alle priser er inkl. 25 % moms

Hvorfor bruge Zenztrack GPS sporing?

Med Zenztrack GPS sporing skal du ikke længere bekymre dig om indkøb af dyre GPS trackere, opsætning og SIM kort.

Du får en nem og hurtig løsning med vores sporingsenheder på abonnement. Vi tilbyder endda 14 dages gratis prøveperiode på din første GPS tracker – fragtfrit leveret til GLS pakkeshop.

Nemt & Hurtigt

Vi giver dig en nem løsning.  Med dit abonnement på en GPS tracker får du den sendt med posten indenfor 1-2 hverdage.

Den er er klar til brug ved modtagelse. Du får således en GPS enhed af en proffesionel kvalitet og med et enkelt design. Uanset, hvilken GPS tracker du vælger, får du en utrolig brugervenlig oplevelse. Det samme kan siges om vores Sporingsportal, som er egenudviklet, og designet til at være så nemt og hurtigt at bruge som muligt. Gps trackeren er forbundet med sporingsportalen ved modtagelse, og klar til brug.

Vi har 4 forskellige typer af sporingsenheder, som hver især egner sig til forskellige brugsscenarier. Se hvilken type, der egner sig til netop DIT behov. Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os via chatten nederst på siden eller gå på opdagelse i vores FAQ.

Vi svarer som regel ganske hurtigt på din henvendelse, og vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde den rigtige type GPS tracker.

Danmarks billigste UDEN binding

Du betaler intet for selve trackeren. Du betaler blot et lavt månedligt beløb for leje af tracker og adgang til sporingsportalen.

Abonnementet betales forud for indeværende måned i starten af hver måned. Der er INGEN binding. Du kan derfor helt omkostningsfrit opsige fra dag-til-dag – Vi betaler sågar returfragten i prøveperioden.

Alle priser er inklusiv moms.

Hvorfor bruge GPS sporing?

Vi oplever en øget efterspørgsel på bedre tilgængeligt GPS tracking udstyr. Problemet hidtil har været, at det er utroligt dyrt at få fat på effektivt udstyr – indtil nu. Vi har derfor lavet Danmarks billigste opstartsløsning.

Du starter med 14 dages prøveperiode helt GRATIS. Først herefter starter dit abonnement. ALT dette foregår uden binding, og vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål undervejs.

Vi går gerne den ekstra meter for vores kunder og sørger for, at du er fuldt ud tilfreds med din GPS sporingsenhed. Derfor får du den gratis opstart og det billige abonnement. GPS Sporing bør være billigt og let tilgængeligt for alle.

Prøv én GPS enhed i 14 dage helt kvit og frit. Oplev, hvilken forskel det gør i din hverdag. Du sparer både tid og penge på, at det hele kører af sig selv. Du får ligeledes mulighed for trække historik data på op til 12 måneders bagud i tiden på alle dine GPS trackere.

GPS sporing er en sikkerhedsgivende og nem måde for dig at holde styr på både kæledyr, køretøjer, stande og meget mere. Du får hos Zenztrack, GPS enheder, der fungerer med et simpelt design og en hurtig responstid. 

GPS sporing kan spare dig en masse tid og penge. Det kan ikke mindst give dig en markant øget tryghed og sikkerhed i hverdagen. Med vores sporingsportal kan du hurtigt og nemt overvåge dine enheder på alle dine platforme.

Din sporingsenhed “snakker” hurtigt sammen med vores software på sporingsportalen. Dermed har du et overblik med det samme. Effektiv sporing skal foregå med lynets hast, og dette sørger vi for fungerer bedst muligt.

Forebyg tyveri og øg sikkerheden med effektiv sporing, som kører automatisk over vores system. Spar tid, penge og ressourcer ved at have et overblik over, hvor dine køretøjer er henne, hvor kæledyret er stukket af til og meget mere.

Dokumenter tilstedeværelse

Ved at montere en GPS tracker i dine køretøjer kan du nemt dokumentere tilstedeværelse og varighed, når du løser opgaver for kunder hos dem. GPS sporing er en effektiv måde, at automatisere dokumentationen, og kan spare dig for unødige diskussioner.

Øget Effektivitet

Bedre og hurtigere overblik over udstyr og medarbejdere giver dig en nemmere hverdag. Tag beslutninger og udfør dem hurtigere. Desuden mindsker anvendelsen af GPS sporing misbrug af firmaets udstyr og biler.

Tyveri & Sikkerhed

GPS trackere kan også bruges til at højne sikkerheden. Vi ser dem brugt i tilfælde af tyveri, hvor en GPS tracker kan være en nem måde at genfinde en stjålen genstand. Ligesom man kan få mere ro i maven, ved at montere en GPS tracker på sit kæledyr, eller en person.

Kundecases

Vi hjælper alle typer mennesker med vidt forskellige behov. Privatpersoner, og virksomheder i alle brancher kan drage nytte af GPS trackere. Her kan du læse om nogle af de brancher, som vi har hjulpet med vores sporingsenheder. 

Vi tager god hånd om alle vores abonnenter og søger at yde den bedste service. GPS tracking skal være nemt, billigt og udbytterigt for dig. Du skal kunne føle dig mere tryg i hverdagen.

Vores trackere sparer dig tid, penge og ressourcer ved at automatisere sporingsprocessen. Hos os er det aldrig bøvlet eller besværligt at få styr sine sporingsenheder og det man sporer.

Vi har gjort det lettere for dig at administrere dit data. Du kan hurtigt danne dig et solidt overblik over de seneste 12 måneders historik for GPS trackeren, og nemt dokumentere tilstedeværelse og varighed.

Som du kan se her, er der nogle eksempler fra vidt forskellige mennesker og  brancher. Prøv en tracker i 14 dage helt kvit og frit. Vi betaler endda fragten!

Du får en fantastisk mulighed for at prøve produkterne af og se, om det er noget for dig. Du vil hurtigt opdage, hvor nemt det er at anvende dem. Du vil også se, hvor alsidige enhederne kan være i det daglig.

Har du køretøjer, som du vil effektivisere med brændstof og tid? Har du kæledyr som har for vane at løbe bort, hvilket giver dig hyppige bekymringer? Er du generelt bare bekymret over tyveri af noget dyrt udstyr eller et kært eje? 

Vi oplever, hvordan vores kunder ønsker at forebygge disse panderynker. Her kan og vil vi hjælpe dig bedst muligt. Du får kyndig vejledning, når du har behov for det. Vores GPS trackere er dog heldigvis så enkle og nemme at finde ud af. Det samme er vores sporingsportal. Det hele fungerer gnidningsfrit.

Føltved bil

Føltved ApS - Transport

Føltved som dyrker og leverer friske grøntsager til en række danske supermarkeder, anvender Zenztrack GPS sporing i det daglige til at bevare overblikket og planlægge leveringer. Med fokus på hurtigst muligt fra jord til bord, drager Føltved stor nytte af en GPS overvåget flåde.

Zenztracker BATTERY model

Peter Jakobsen - Landbrug

Peter Jakobsen drager nytte af at vi tilbyder GPS trackere til såvel fastmontering som på batteri. Efter at have fået stjålet materiel flere gange fra gården, har Peter idag monteret en GPS tracker på alle maskiner og redskaber med en vis værdi.

Zenztracker MINI - GPS til hund

Erik Johansen - Privat

Erik bruger vores Zenztracker MINI model, som er velegnet til såvel personer som kæledyr. Som ivrig jæger, med en til tider ivrig jagthund, giver det Erik en god fornemmelse, at have en GPS tracker monteret på sin hund. 

Om ZenzTrack Sporingsportalen

Vi har udviklet vores egen sporingsportal, og den virker helt som den skal HVER gang. Vi har valgt at fokusere på brugervenligheden og funktionaliteten.

Med en Zenztracker får du kvalitets udstyr, som er supernemt at anvende.
Vi har ikke alverdens overflødige knapper, hvilket øger brugervenligheden og hastigheden af vores services.

Sporingsportalen er let og ligetil. Den er ikke fyldt med en masse komplicerede funktioner. Hver punkt i sporingsportalen har et konkret formål. Den er derfor super nem at forholde sig til.

Zenztrack sporingsportalen tilbyder derfor blot de funktioner, der giver mest mening at benytte sammen med GPS enheden. 

Som vi selv siger det, er sporingsportalen ‘fandens hurtig’. Den er strømlinet helt ind til benet netop for hastighedens skyld.

computer2

Et enkelt koncept med hurtig start

Danmarks billigste opstart kunne ikke være nemmere. Zenztrackeren er udviklet til at være super hurtig og super nem at anvende. Den snakker perfekt sammen med vores egen sporingsportal.

Dine positioner uploades på minutbasis, og du kan let gå hele 12 måneder tilbage og finde hele oversigten. Alle bevægesesmønstrene, tiden og datoen. Det hele vil være tilgængeligt i din personlige historik via sporingsportalen.

Med Zenztrack GPS får du:

Zenztrack headerbillede - gpstracker

Brug for hjælp? - Klik på mig!

Ofte stillede spørgsmål

Besøg vores FAQ-side og få svar på de mest gængse spørgsmål. Vi har besvaret alle mulige undren omkring vores GPS trackere, vores abonnement og vores sporingsportal.

GPS tracking er forholdsvis nyt for mange, som ønsker at spore deres dyr, køretøjer eller genstande af alverdens ting.

Derfor kan du sagtens have mange spørgsmål og brug for ekstra hjælp til, hvordan du får mest muligt ud af din sporingsenhed.

Hvis du har spørgsmål udover vores FAQ-besvarelser, eller ønsker uddybning og yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os via chatten nede i højre hjørne.

Er vi ikke tilstede i øjeblikket, så vender vi hurtigts muligt tilbage på mail til dig med svar på dine spørgsmål – Vi hjælper dig hellere end gerne med at komme igang og finde den rigtige løsning til dit behov.

Simon Zenztrack GPS Sporing

Vores motivation

Siden vi startede i 2017, har vores motivation hele tiden været at gøre GPS sporing nemmere og billigere end de løsninger der eksisterede dengang.

Branchen har i mange år levet af at sælge hardwaren dyrt til forbrugeren, for derefter effektivt at have bundet brugeren til et årligt abonnement på deres sporingsportal.

Vi har med vores tilgang til tingene sat dig som forbruger fri, med måned til måned abonnementer, uden behov for at købe en GPS tracker først.

Vi føler os derfor sikre på, at vi uden tvivl, kan levere Danmark bedste GPS sporing til prisen!

Scroll til toppen