OBD forlængerkabel 30 cm

69 DKK

Abonnements pris:
Engangsbeløb for tilkøb:
Pris i alt:

✓ Hurtig- og nem montering
✓ Sort og slidstærkt design
✓ Kompatibelt med alle OBD enheder

OBD forlængerkabel – Løsningen på pladsmangel

OBD forlængerkablet er din lille hjælpende hånd til at få din ZenzTracker GPS enhed til at sidde korrekt. Det er vigtigt at undersøge pladsen, inden du bestiller din GPS enhed. Er der plads til, at den kan sidde korrekt? Omkring OBD udtaget kan der godt være trangt i nogle bilmodeller og ligeledes andre former for køretøjer.

Skab mere plads

Hvis ikke pladsen er der, så kan du skabe mere plads, eller i hvert fald løse problemet ved OBD forlængerkablet. Dette sikrer dig, at GPS trackeren ikke kommer til at sidde i vejen for paneler, ledninger, personer og lignende.

Slut med at føle sig begrænset

Du skal i hvert fald ikke føle dig begrænset af forhindringer af denne art. OBD forlængerkablet er super effektivt og nemt at anvende. Med kablet kan du flytte GPS trackeren hen til et sted, hvor den ikke længere vil være i vejen. Du skal blot sørge for, at GPS enheden sidder forsvarligt fast og ikke er placeret et sårbart sted.

Et kabel i længde og kvalitet

OBD forlængerkabel fra ZenzTracker kommer i et flot sort design, som også er slidstærkt. Kablet indeholder OBD indgang og udgang og har en rækkevidde/ længde på 30 cm. Dette burde være mere end rigeligt til at få bugt med pladsmangel omkring OBD udtaget.

Kompatibel med ZenzTracker OBD GPS

Vores OBD forlængerkabel er kompatibelt med ZenzTracker OBD GPS. Derfor anbefaler vi også, at netop disse to produkter kombineres. Har du behov for at flytte GPS enheden rundt, er det også en fordel at have en OBD kabel i reserve til sådanne situationer.

Alsidighed og funktionalitet

Udover at være kompatibelt med ZenzTracker OBD GPS, kan du med fordel anvende Forlængerkablet til ALLE OBD kompatible enheder. Har du derfor en enhed med OBD, som du gerne vil have tilsluttet, er dette helt klart løsningen på, hvis der er pladsmangel.

Har du set vores GPS enheder?

Vi er Danmarks førende indenfor abonnement af nogle af de bedste GPS enheder på markedet. ZenzTracker GPS enheder inkluderer en række forskellige typer GPS’er til dit behov.

ZenzTracker PRO

Prøv evt. vores ZenzTracker PRO model. Denne model er perfekt til den skjulte montering. Du får en stærk GPS, som har et 48 timers backup batteri samt vandtæt design.

ZenzTracker BATTERY

ZenzTracker BATTERY leverer helt fantastisk værdi. Den er bygget til at stå distancen i ekstraordinært lange perioder. Hele 10 års batterilevetid i et vandtæt design, og den sender 4 gange i timen. Lad blot denne sporingsenhed passe sig selv og indsaml dataet hverdag via sporingsportalen.

ZenzTracker Mini Tracker

ZenzTracker Mini Tracker kan abonneres på få blot 65kr. om måneden. Dette er en meget lille og fiks GPS enhed, som komme ri sort/blå. Den perfekte GPS til kæledyr, grundet sit lille design. Få ro i sindet med dine kæledyr, når de bevæger sig udenfor og i perioder, hvor du ikke er hjemme. Du kan nemlig følge dyrerenes færden næsten hele tiden, og du kan tilmed se, hvor de har været i løbet af dagen og hvornår etc.

ZenzTracker OBD

Zenztracker OBD er den perfekte sporing af køretøjer. Du kan spare tid og penge på at vide præcis, hvor dine køretøjer befinder sig. Ligeledes skaber det også en tryghed ift. tyverisikring. Brug den sammen med dit OBD forlængerkabel, hvis du oplever pladsmangel nær di OBD udtag.

Skarp pris og hurtig levering

Bestil dit OBD forlængerkabel og modtag det senest to dage efter bestilling og gerne før, alt efter købstidspunktet. Det koster kun 69kr. og er en god investering for rigtigt mange, som jævnligt har behov for OBD enheder.

Har du spørgsmål?

Skriv med os på chatten, hvis du har spørgsmål vedrørende dette kabel. Ellers kan du på FAQ-siden her finde de fleste svar på gængse spørgsmål. Du kan også skrive en mail til os her. Uanset hvad, så tager vi fat i dig hurtigst muligt og hjælper dig!

Scroll til toppen