OBD GPS Tracker

En OBD GPS tracker er den nemmeste måde at komme igang med GPS sporing.

Kombineret med vores sporingsportal, får du en komplet løsning til en lav månedlig pris på 55,- kroner

Zenztracker OBD model

Hvorfor bruge en OBD GPS Tracker fra Zenztrack?

Profesionel Kvalitet

Vi bruger kun udstyr fra de mest anerkendte hardwareproducenter. Du får ikke en billig kina tracker hos os, men top professionelt udstyr til en god pris, med vores abonnementer.

Klar ved modtagelse

Vores OBD tracker er opsat ved modtagelse. Vi har sat SIM-kort i, og koblet den sammen med vores sporingsportal. Du skal blot montere den, og så sender automatisk sin position til vores sporingsportal, hvorfra du kan følge den.

Brugervenligt overblik

Vores sporingsportal er spækket med funktionalitet uden at besværliggøre brugeroplevelsen. Et moderne design giver dig de bedste forudsætninger for at følge og administrere dine GPS trackere.

Hurtig montering

En GPS OBD Tracker er den ubetinget nemmeste måde at komme igang på. Den monteres i bilens OBD stik på under 1 minut, og så er du igang. Vi vedlægger altid et OBD forlængerkabel, så du ikke risikerer at trackeren sidder i vejen.

Lej eller køb din tracker

Du kan selv bestemme om du vil leje en OBD GPS tracker hos os, eller om du vil købe den, mod et lavere månedligt abonnement.

Suveræn service

Vi hjælper dig meget gerne igang, og har du brug for hjælp undervejs, så hjælper vi hellere end gerne. Vores fokus er 100% på at give dig den mest muligt værdi for din penge.

Zenztracker OBD model

Bestil din GPS Tracker her

Om OBD GPS trackere

OBD GPS trackere kan være den helt rigtige måde at komme igang med at spore firmabilerne på. Den kan monteres af alle uanset teknisk niveau på under 1 minut i bilens OBD stik. 

Stikket sidder i nærheden af ratstammen, og hvis du vil vide hvor du finder det i din bil, så kan du slå næsten alle modeller op her: Lokaliser dit OBD stik

Ofte er det gemt væk bag et plastikpanel, som nemt kan åbnes uden brug af værktøj. udfordringen er at der ofte ikke er ret meget plads omkring stikket. Så en GPS tracker vil som regel resulterer i at plastikpanelet ikke kan komme på plads igen. Derfor vedlægger vi altid et OBD forlængerkabel når man bestiller en OBD tracker hos os. Med forlængerkablet kan man placere trackeren anderledes, hvilket gør at trackeren ikke sidder i vejen.

Når bilen er slukket, vil din tracker stadig blive forsynet med strøm fra OBD stikket, og den burde derfor ikke løbe tør for strøm. 

Du behøves heller ikke bekymre dig om din bil løber tør for strøm på grund af OBD GPS tracker. Selve trackeren trækker ekstremt lidt strøm, og vil være mange måneder om at aflade dit batteri.