Vi sætter en ny standard indenfor GPS tracking

Vi ønsker at ændre tilgængeligheden for GPS enheder for den almene forbruger. Vi starter med at tilbyde Danmarks billigste opstartsløsning!

computer2

Om ZenzTrack

ZenzTrack er startet i 2017 af brødrene Simon og Frederik Jakobsen med et erklæret mål om at gøre GPS tracking nemmere og billigere tilgængeligt!

Vi synes eksisterende løsninger var overkomplicerede og alt for dyre. Derfor vi valgt at sætte dig som kunde fri, med et abonnement som du kan opsige fra måned til måned, og uden at du har betalt dyrt for hardwaren.

Frederik står for den tekniske del, mens Simon tager sig af website, support og salg. Afhængigt at din forespørgsel står vi begge til rådighed for at hjælpe dig med problemet. 

Slut med dyre GPS'er

Branchen har i mange år levet af at sælge hardwaren dyrt til forbrugeren, for derefter effektivt at have bundet brugeren til et årligt abonnement på deres sporingsportal.

Vi har med vores tilgang til tingene sat dig som forbruger fri, med måned til måned abonnementer, uden behov for at købe en GPS tracker først.

Vi føler os derfor sikre på, at vi uden tvivl, kan levere Danmark bedste GPS sporing til prisen

Vi påtager os alle opstartsomkostningerne for dig, så du kan prøve produktet af. Dette mener vi er god kundeservice.

Er du træt af de dyre løsninger indenfor sporingsenheder? Så er løsningen i den grad kommet for dig.

ZenzTrack ændre spillereglerne for moderne GPS sporing med et nyt of friskt pust.

Vores mission

ZenzTrack er en ambitiøs ide om at gøre GPS sporingsenheder let tilgængelige til billige penge. Du får kvalitets GPS tracker til hun, kat, bil, skur, cykel  og meget mere.

Vi ønsker, at alle danskere med et behov har en ZenzTracker til rådgighed når som helst og til hvad som helst.

Trygheden for kæledyr og materielle ting skal øges, og derfor tilbyder vi Danmarks billigste opstart.

Vi tror så meget på projektet, at vi dækker alle dine opstartsomkostninger. Vi er sikrer på, at du vil blive meget positivt overrasket over kvaliteten og effektiviteten af vores ZenzTrack GPS’er.

Sublim kunderservice

Vi er helt og aldeles transparente i vores hensigter, og deror tilbyder vi 14 dages prøveperiode. Derfor betaler vi fragten, og derfor går vi så langt for dig.

Vi gør alt dette, fordi vi simpelthen tror så meget på, at de vi laver, løfter en byrde hos rigtigt mange danskere. Vi elsker det, vi laver, og vi gør alt for, at tilbyde det bedste indenfor tracker GPS enheder til billige penge.

Du får mulighed for at prøve sporingsenheden, hvorefter du beslutter dig for, om det er noget for dig.

Undervejs i prøveperioden må du endelig gerne give os feedback på din oplevelse.

Vi ønsker at forbedre os på alle parametre konstant! Dette gør vi med god kommunikation og dialog med vores kunder.

Kvalitet & Funktionalitet

GPS - GPS trackere
GPS til hund

Simon | Medejer

Simon Zenztrack GPS Sporing

Brødrene Simon & Frederik Jacobsen startede ZenzTrack i 2017. Målet har altid været et opgør med de dyre GPS løsninger på markedet. Alt dette skal foregå via abonnement og UDEN binding.

Vores motivation

Siden vi startede ZenzTrack i 2017, har vores motivation hele tiden været at gøre GPS sporing nemmere og billigere end de løsninger der eksisterede dengang.

Branchen har i mange år levet af at sælge hardwaren dyrt til forbrugeren, for derefter effektivt at have bundet brugeren til et årligt abonnement på deres sporingsportal.

Vi har med vores tilgang til tingene sat dig som forbruger fri, med måned til måned abonnementer, uden behov for at købe en GPS tracker først.

Vi føler os derfor sikre på, at vi uden tvivl, kan levere Danmark bedste GPS sporing til prisen!

Vores motivation er vores mission. Dette er din garanti om, at vi leverer et kvalitetsprodukt på abonnement, som fungerer hurtigt og effektivt!

Scroll til toppen