Egenudviklet & Brugervenlig Sporingsportal

Administrer og hold overblikket over dine GPS trackere.

Abonnement på en GPS tracker inkluderer altid adgang til sporingsportalen.

computer2

Funktioner

Live Kortvisning

Du kan se og følge dine GPS trackere på vores kort, som konstant opdaterer GPS trackernes position på kortet. Vi bruger Google maps, og har således også integreret streetview visning, ligesom du kan vælge mellem satelit eller traditionelt kort layout.

Historik

Med historik kan du nemt og hurtigt se bagud i tiden, hvor gps trackeren har befundet sig på en given dato.

Vi understøtter op til 12 måneders historik. Du har derfor adgang til en hel del data. Dette kan f.eks. være forskellen mellem en lille og en stor besparelse. 

Områdealarmer

Med en områdealarm, kan du markere et geografisk område på kortet, og modtage en alarm når en GPS tracker enten forlader eller bevæger sig ind i området. Du kan vælge hvilke ugedage og tidspunkter alarmen skal være aktiveret i.

Bevægelsesalarmer

Med bevægelsesalarmer kan du modtage en alarmbesked, hvis en GPS tracker bevæger sig på et tidspunkt den ikke burde. Fx. kan du sætte en alarm til at blive udløst, ved bevægelse mellem kl. 22.00 og 07.00 om morgenen.

Alarmpersoner

Du kan opsætte et ubegrænset antal alarmpersoner, som kan modtage en email eller sms, hvis der udløses en område- eller bevægelsesalarm.

Tryghedsfaktoren vejer tungt hos os. Du kan være sikker på, at sporingsportalen hurtigt og effektivt reagerer på alarmerne.

Cross Platform

Sporingsportalen er designet til at skalere perfekt. Det vil sige at uanset om du bruger en mobil, tablet eller PC, så vil den fungere på en god og brugervenlig måde i din browser.

Vi har strømlinet sporingsportalen, så den netop kører perfekt på alle enheder. Det skal være nemt og ligetil, så du altid hurtigt kan bruge den.

Generelt om sporingsportalen

Vi har testet næsten alle vores konkurrenters sporingsportaler, og et gennemgående problem for mange, er at de er spækket med avancerede funktioner og knapper – Det gør dem langsomme og meget lidt brugervenlige!

Derfor har vi i udviklingen fokuseret på kun at tilføje de funktioner, som giver mest nytte for flest mulige brugere.

Derudover har vi tunet den i alle leder og kanter, så du aldrig kommer til at vente på, at en side indlæser, eller står og tygger på noget historik data, inden det bliver vist til dig. Sporingsportalen er for at sige det mildt fandens hurtig!

computer enhedoversigt
computer2

Følg din ZenzTracker overalt

Med sporingsportalen har du effektiv adgang til alt dit GPS data. Du kan sætte alarmer for lokalitet, tid m.m., som du kan monitorerer på portalen. Gå hele 12 måneder tilbage og sammenlign dit data. 

I sidste ende kan der være mange penge at spare ved at undersøge dit GPD data. Derfor er det vigtigt at have hurtig og pålidelig adgang, når som helst. 

Effektiv GPS sporing skal være for alle, og det forsøger vi at efterleve! Med en ZenzTracker kan du mindske bekymringer ift. tyverisikring, budgetmæssigt samt med kæledyr og kære. 

Sporingsportalen gør, hvad den skal til punkt og prikke og er helt simpelt lavet. Enhver kan navigere i den , og kun de nødvendige funktioner er valgt. 

Simon Zenztrack GPS Sporing

Vores motivation

Siden vi startede i 2017, har vores motivation hele tiden været at gøre GPS sporing nemmere og billigere end de løsninger der eksisterede dengang.

Branchen har i mange år levet af at sælge hardwaren dyrt til forbrugeren, for derefter effektivt at have bundet brugeren til et årligt abonnement på deres sporingsportal.

Vi har med vores tilgang til tingene sat dig som forbruger fri, med måned til måned abonnementer, uden behov for at købe en GPS tracker først.

Vi føler os derfor sikre på, at vi uden tvivl, kan levere Danmark bedste GPS sporing til prisen!

Scroll til toppen