Jeg har ikke hørt fra min GPS tracker i 24 timer

Hvis du modtager en alarm/fejlbesked  med meddelelsen “Vi har ikke hørt fra din gps tracker i 24 timer” betyder det at GPS trackeren ikke har kommunikeret med vores serverer indenfor de sidste 24 timer.

Mulige årsager til denne fejl er listet herunder med den mest sandsynlige øverst.

  • GPS Trackeren kan ikke få radiosignal
  • GPS trackeren er løbet tør for batteri
  • GPS trackeren er defekt

Løsningsforslag er som følger

GPS trackeren kan ikke få radiosignal

Der er en række ting, som kan gøre at gps trackeren intet radiosignal har. Det kan skyldes at den er monteret omkranset af metal, eller at den befinder sig under jord / dybt inde i en bygning.

For at løse problemet bring da gps trackeren udenfor med, og gerne med frit udsyn til himlen. Ryst den i 20 sekunder. Efter ca. 5 minutter kan du logge på sporingsportalen, og se om gps trackeren har sendt sin position.

Er dette ikke tilfældet, så læs videre.

Befinder du dig i udlandet, så tjek desuden om der er dækning i dit område.

TJEK DÆKNING HER (De lyseblå områder, er steder MED dækning.

GPS trackeren er løbet tør for batteri

Hver gang din GPS tracker sender sin position, sender den samtidig sin batteristatus med til os. Vi overvåger konstant batteriniveauet, og sørger for at sende dig en ny GPS tracker, inden den gamle løber tør for batterilevetid.


Du kan dog nemt tjekke, om den har batteri, ved at ryste GPS trackeren i 10-20 sekunder, og kigge på den side af GPS trackeren, der vender modsat den side, hvor bulen på låget er.

Der vil en lille rød diode blinke med nogle sekunders mellemrum. Er der ingen diode som lyser, vil vi anbefale dig at skrive til os. Så kan vi tjekke batteristatus for dig.

GPS Trackeren er defekt

Tjek GPS trackeren for synlige skader, hvis der ingen synlige skader er at se, prøv da at tjekke om den røde diode på siden blinker, når trackeren har været rystet i 10-20 sekunder, som beskrevet ovenfor under “GPS trackeren er løbet tør for batteri”

Sidst opdateret afAnonymous den 24/04/2019