Ny kunde? - Kom godt igang

Er det første gang du bestiller hos os? – så har vi lavet denne guide, som får dig startet ordentligt op.

Du skal kun igennem 2 step, før du er igang.

• Aktivering af bruger
  • Montering af GPS tracker

Aktivering af bruger

Når du har bestilt et abonnement på en GPS tracker hos os, sker det meste automatisk herefter.

Vi bruger din email og dit mobilnummer til at oprette en bruger til dig på sporingsportalen, og vi sætter automatisk din GPS tracker op, så den kan ses via din brugeradgang.

Når vi har sat din bruger op, og koblet GPS trackeren på den, sender vi dig en invitation, til at aktivere din bruger via email.

Invitationsmailen indeholder alle instrukser til, hvordan du aktiverer din bruger og vælger et password.

(bemærk, invitationsmailen kommer ikke med det samme, men du skal nok modtage den inden GPS trackeren er fremme hos dig. Modtager du den ikke, så tjek eventuelt din spam mappe. Ligger den ikke i spam mappen, så tag kontakt til os, så kan vi gensende.)

Montering af GPS tracker

Hvis du ikke allerede har aktiveret din bruger på sporingsportalen, så er det tid til at aktivere den nu. Du skulle gerne, som nævnt ovenfor, have modtaget en invitationsmail, til aktivering af din bruger.

Det er nu tid til montering af din GPS tracker.

Du kan finde en monteringsvejledning til de forskellige typer af GPS trackere herunder:

Zenztracker BATTERY
Zenztracker MINI ( Ikke lanceret endnu )
Zenztracker OBD ( Ikke lanceret endnu )
Zenztracker PRO ( Ikke lanceret endnu )

Du er nu igang, og kan se din GPS tracker fra sporingsportalen.

Hvis du gerne vil opsætte alarmer for din GPS tracker, eller tjekke historik, anbefaler vi at du tjekker vores artikler omkring netop disse emner ud. Brug søgefeltet øverst, for nemme muligt at finde artikler om det emne du ønsker at vide mere om.

Sidst opdateret afAnonymous den 24/04/2019