Opret Områdealarmer

Quick Guide:

Gå til Mine Enheder > Enheder og vælg en GPS tracker

Gå til Områdealarm i topmenuen

Tryk på den runde knap med et plus midten nederst til højre på skærmen

En ny side åbner, hvor du kan indstille alarmen > tryk på Næste for navigere gennem alle indstillingerne.

Afslut med Gem, og din områdealarm er nu opsat.

Start med at skrive eller tast / for at vælge en blok

Detaljeret guide

Opret områdealarm for GPS tracker

For at oprette en områdealarm for en specifik GPS tracker, naviger til

Mine Enheder > Enheder

og vælg den GPS tracker, som du ønsker at oprette områdealarmen for.

Opret Områdealarmer » ZenzTrack ApS

Tryk på “Områdealarm” i topmenuen

Opret Områdealarmer » ZenzTrack ApS

Du er nu inde på siden, hvor du kan opsætte områdealarmer for GPS trackeren.

Husk, der kan kun opsættes en Områdealarm per GPS tracker, så har du allerede opsat en Områdealarm, bliver du nødt til at fjerne den gamle, før du kan opsætte en ny.

Tryk på den runde knap med et plus i midten nede i højre hjørne for at oprette en ny områdealarm.

Opret Områdealarmer » ZenzTrack ApS

En ny side åbner, som giver dig mulighed for at oprette Områdealarmen. Du skal igennem 4 step for oprette en områdealarm.

Step 1: Tilføj / Fjern eksisterende alarm

Har du allerede tidligere oprettet en alarm, som dækker det samme område som du ønsker at dække med denne nye alarm, så klik på “Tilføj eksisterende alarm” > Vælg den alarm du ønsker at genbruge.

Alarmen er ny tilføjet til din GPS tracker.

Ønsker du at oprette en helt ny alarm, så tryk på “Næste” øverst på siden for at gå til step 2.

Opret Områdealarmer » ZenzTrack ApS

Step 2: Vælg placering

Vi skal have valgt et centerpunkt for vores områdealarm, hvilken kan gøres på 2 måder.

Metode 1: Brug søgefeltet

Metode 2: Tryk og hold på den lille runde cirkel, som angiver den nuværende placering. Du kan nu trække den den rundt på kortet.

Når placeringen er valgt tryk da på “Næste” øverst på siden for at gå til valg af radius.

Opret Områdealarmer » ZenzTrack ApS

Step 3: Valg af radius

Under kortet kan du indtaste en radius angivet i meter, som du ønsker at alarmen skal dække over.

Har du brug for at justere placeringen af cirklen, kan du trække den rundt på kortet, eller lave en ny søgning på adresse i søgefeltet.

Når du er tilfreds med cirklens placering og størrelses tryk da på “Næste” øverst på siden.

Opret Områdealarmer » ZenzTrack ApS

Step 4: Vælg navn og type og aktive ugedage

Giv din alarm en passende navn, som gør at du nemt kan huske, hvad den dækker over.

Fx. “Hjem 2000m UD ALLE DAGE ” – som betyder at alarmen er sat på din hjemmeadresse med en radius på 2000 meter, og som aktiveres når din GPS tracker forlader / bevæger sig ud af dit valgte område i alle ugens dage.

Vælg type
Du kan vælge imellem om alarmen skal aktiveres når den forlader eller når den bevæger sig ind i det valgte område

Vælg aktive dage
Som standard er alarmen sat til at være aktiv alle ugens dage, men hvis du trykker på “Aktive ugedage” får du muligheden for at vælge, hvilke dage alarmen skal være aktiv.

Opret Områdealarmer » ZenzTrack ApS

Tryk på “Gem” øverst på siden, og din nye områdealarm er hermed oprettet.

Sidst opdateret afsimon den 27/05/2019