Quick Guide: Zentracker OBD

En OBD GPS Tracker er en den nemmeste metode at komme igang med GPS sporing af bil, varebil eller andet køretøj, som har et OBD stik.

Montering

Vores OBD GPS tracker kræver ikke andet end, at den bliver sat i din bils OBD stik.
Hvis du ikke ved hvor OBD stikket sidder i din bil så er der et nyttigt opslagsværk lige her.

http://www.wikiobd.co.uk/manufacturers.php?pt=1

Efter montering i OBD stikket vil den automatisk tænde og begynde at sende.
Sørg gerne for den side på OBD trackeren hvor der er tekst vender op ad mod himlen, da GPS antennen sidder her.
Det er dog ikke alle bilproducenter som vender stikket ens, og nogen gange vender stikket i bilen således at antennen vil pege direkte mod jorden.
I de tilfælde vil vi klart anbefale at du anvender et OBD forlængerkabel, som giver dig mulighed for, at vende trackeren om

Opkobling til sporingportal

Din OBD GPS tracker er automatisk koblet op til din bruger på sporingsportalen. Vi anvender den email du oplyser ved bestilling, og hvis du ikke allerede har en bruger, så vil du indenfor 1 dag (og inden GPS trackeren kan være fremme hos dig) modtage en invitation per email om at oprette en bruger på sporingsportalen.

Pladsproblemer

Ofte er der ikke ret meget plads omkring OBD stikket, og selvom trackeren er rimelig lille, så kan den sagtens forhindre, at du kan fx. et plastik panel på plads igen.
Dette kan dog heldigvis løses i stort set alle tilfælde ved at bruge et OBD forlængerkabel, som du kan købe lige her:

OBD Forlængerkabel

Signalproblemer

Vores OBD tracker er fra en af de førende producenter på markedet for udvikling af GPS trackere. Der burde derfor aldrig være hardwaremæssige årsager til at udstyret ikke kan vise sin position.

MEN, GPS signaler er relativt svage, og hvis OBD trackeren placeres således at GPS antennen vender ned mod jorden, kan der nogen gange være udfald på GPS signalet.
Sørg derfor altid at vende GPS trackeren så oversiden (den side med tekst på) vender mod himlen, eventuelt ved at anvende vores OBD forlængerkabel.

Sidst opdateret afsimon den 26/10/2019