Quick Guide: Zenztracker MINI

Vores Zenztracker MINI er den perfekte GPS tracker til sporing af såvel kæledyr som personer. Herunder kan du blive klogere på hvordan du kommer igang med at bruge den.

Tænd

For at tænde trackeren skal du holde den hvide knap på siden af trackeren inde i ca. 2 sekunder.
Knappen vil kortvarigt lyse grønt, og den er hermed tændt og aktiveret.

Du kan til enhver tid tjekke om den er tændt ved holde den store blå knap på toppen af trackeren inde i minimum 1 sekund. Hvis trackeren er tændt og aktiv vil den knappen på siden lyse blåt.

Sluk

For at slukke trackeren skal du igen holde knappen på siden inde, men denne gang i ca. 5 sekunder.
Efter ca. 5 sekunder vil knappen lyse rødt og vibrere i ca. 2 sekunder.
Trackeren er nu slukket

Opladning

Trackeren kan oplades på ca. 2 timer ved brug af den medfølgende magnetoplader.
Trackeren blinker rødt med et halvt sekunds mellemrum, mens den lader. Når den er fuldt opladet vil den lyse konstant grøn.
Du kan ikke vende laderen forkert, da magneterne i så fald vil frastøde tracker og opladerkabel.

Lavt Batteri

Pt. fremgår batteristatus ikke i sporingsportalen (det kommer i en fremtidig opdatering). Men hvis trackeren ryger under 10 % batteri, vil knappen på siden blinke rødt meget hurtigt (5 gange per sekund)

Montering

Den nemmeste måde at montere trackeren på er ved at tilkøbe vores holder til halsbånd. Den kan du finde lige her

Opkobling til sporingsportal

Hvis det er første gang du bestiller en GPS tracker hos os, vil du modtage en invitationsmail, hvori du bliver bedt om at oprette en bruger på vores sporingsportal. Vi kobler herefter automatisk trackeren sammen med din bruger. Så når du logger på er alt opsat og klar til brug. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om de tekniske aspekter.

Sidst opdateret afsimon den 31/10/2019