🗸 Fragtfri & 1-2 dages levering

🗸 14 dages GRATIS prøveperiode

🗸 Quick start - INGEN opsætning

🗸 Effektiv sporingsportal

🗸 Fragtfri hurtig levering

🗸 14 dages GRATIS prøveperiode

🗸 Quick start - INGEN opsætning

🗸 Effektiv sporingsportal

Zenztracker BATTERY

80 DKK / måned med 14-dages gratis prøveperiode

Abonnements pris:
Engangsbeløb for tilkøb:
Pris i alt:

🗸 Hurtig- og nem opsætning
🗸 Sender 4 gange i timen
🗸 8-10 års batterilevetid
🗸 Vandtæt design

ZenzTracker BATTERY – Markedets bedste batterilevetid

ZenzTracker BATTERY har markedets bedste batterilevetid. Du får op til 10 års batterilevetid ud af denne ZenzTracker GPS. Ved 8 timers bevægelse om dagen, får du 2 års batterilevetid ud af den, hvilket må siges at være ekstraordinært godt klaret. Det betyder, at du kan have den monteret på en enhed i ekstremt lange perioder og løbende modtage dine rapporter med den seneste GPS data.

ZenzTracker BATTERY sender data til sporingsportalen hele 4 gange i timen! Det er en meget pålidelig sporingsenhed, som kan spare dig for meget besvær og ikke mindst penge fremadrettet. Den er derfor perfekt til materiale og løsninger, hvor du skal have en effektiv GPS fastmonteret i lange perioder ad gangen.

Perfekt til situationer uden strømforsyning

Står du overfor udfordringen med at påmontere en GPS uden strømforsyning i nærheden, er BATTERY løsningen på dette problem. Dette hænder ofte, og med den lange batterilevetid, fjerne du en masse besvær med den fysiske opsætning. Selve sporingsportalen vil desuden også allerede være sat op, når du modtager din ZenzTracker BATTERY enhed.

Monter den udendørs på din bod, på et stativ eller på hvilken som helst genstand, hvor du er bange for tyveri. Det kan også være, du tidligere har haft problemer med netop tyveri af goder, hvor du ikke har kunne finde frem til, hverken det eller synderen igen.

Med denne GPS har du i hvert fald en chance, hvis du placerer den et skjult sted under monteringen. Dataet uploades først til sporingsenheden, så snart den er i bevægelse og i alt 4 gange i timen. Du kan derfor følge hver en detalje af rejsen fra din ejendom. Tid, dato, placering, rejse. Alt vil være tilgængeligt via sporingsportalen.

GPS i flot design

ZenzTracker BATTERY er konstrueret i et flot og stilrent sort design. Den er derfor super nem at holde skjult, og den skiller sig ikke ud på langt de fleste overflader. En yderligere funktion er, at sporingsenheden er vandtæt. Den er lavet til at modstå hårdføre miljøer, da den ofte sidder udenfor. Derfor er det vigtigt, at den kan stå imod og holde længe. ZenzTracker BATTERY skal kunne passe sig selv, imens du blot høster dataet fra sporingsportalen.

Prøv ZenTracker BATTERY med din GRATIS prøveperiode på hele 14 dage. I perioden finder du hurtigt ud af, hvordan det hele spiller sammen. Du vil se, at du får en GPS tracker i kvalitet, og som gør lige præcis, hvad den skal til punkt og prikke.

En billig & enkel løsning til dig

Vi sender din GPS tracker med levering på 1-2 dage, og vi betaler endda også fragten og returfragten! Vi dækker alle dine startomkostninger, så du kan komme i gang uden problemer eller tilbageholdenhed. Efterfølgende starter dit abonnement på en given GPS-enhed, hvis du ønsker at gøre brug af den fremadrettet. Selv dette abonnement er blot fra 60 kr., og du kan til enhver tid opsige det.

Ingen binding her

Hos ZenzTrack arbejder vi nemlig ikke med binding af nogen art. Det kalder vi god kundeservice! Vi går den ekstra meter for dig, så det hele forløber gnidningsfrit og effektivt, hver eneste gang. Det skal give mening at erhverve sig en kvalitets GPS på abonnement. Det forsøger vi at efterleve, så du har billig adgang til forskellige slags GPS sporingsenheder hele året rundt.

Har du brug for hjælp eller spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail eller på chatten. Din tilfredshed og feedback betyder meget for os. Har du feedback til ZenzTrack BATTERY, så lad os høre, så vi kan forbedre os ud fra det og give en bedre oplevelse til alle vores kunder fremadrettet.

Scroll til toppen