Zenztracker BATTERY

80 DKK / måned

Abonnements pris:
Engangsbeløb for tilkøb:
Pris i alt:

✓ 30 dages tilfredsgaranti eller pengene retur
✓ Gratis fragt & returfragt ved fortrydelse indenfor 30 dage
✓ Hurtig- og nem opsætning
✓ Sender 4 gange i timen
✓ Op til 8-10 års batterilevetid
✓ Vandtæt design

ZenzTracker BATTERY – Markedets bedste batterilevetid

ZenzTracker BATTERY har markedets bedste batterilevetid. Du får op til 10 års batterilevetid ud af denne ZenzTracker GPS. Ved 8 timers bevægelse om dagen, får du 2 års batterilevetid ud af den, hvilket må siges at være ekstraordinært godt klaret. Det betyder, at du kan have den monteret på en enhed i ekstremt lange perioder og løbende modtage dine rapporter med den seneste GPS data.

ZenzTracker BATTERY sender data til sporingsportalen hele 4 gange i timen! Det er en meget pålidelig sporingsenhed, som kan spare dig for meget besvær og ikke mindst penge fremadrettet. Den er derfor perfekt til materiale og løsninger, hvor du skal have en effektiv GPS fastmonteret i lange perioder ad gangen.

Perfekt til situationer uden strømforsyning

Står du overfor udfordringen med at påmontere en GPS uden strømforsyning i nærheden, er BATTERY løsningen på dette problem. Dette hænder ofte, og med den lange batterilevetid, fjerne du en masse besvær med den fysiske opsætning. Selve sporingsportalen vil desuden også allerede være sat op, når du modtager din ZenzTracker BATTERY enhed.

Monter den udendørs på din bod, på et stativ eller på hvilken som helst genstand, hvor du er bange for tyveri. Det kan også være, du tidligere har haft problemer med netop tyveri af goder, hvor du ikke har kunne finde frem til, hverken det eller synderen igen.

Med denne GPS har du i hvert fald en chance, hvis du placerer den et skjult sted under monteringen. Dataet uploades først til sporingsenheden, så snart den er i bevægelse og i alt 4 gange i timen. Du kan derfor følge hver en detalje af rejsen fra din ejendom. Tid, dato, placering, rejse. Alt vil være tilgængeligt via sporingsportalen.

GPS i flot design

ZenzTracker BATTERY er konstrueret i et flot og stilrent sort design. Den er derfor super nem at holde skjult, og den skiller sig ikke ud på langt de fleste overflader. En yderligere funktion er, at sporingsenheden er vandtæt. Den er lavet til at modstå hårdføre miljøer, da den ofte sidder udenfor. Derfor er det vigtigt, at den kan stå imod og holde længe. ZenzTracker BATTERY skal kunne passe sig selv, imens du blot høster dataet fra sporingsportalen.

Prøv ZenTracker BATTERY med din GRATIS prøveperiode på hele 14 dage. I perioden finder du hurtigt ud af, hvordan det hele spiller sammen. Du vil se, at du får en GPS tracker i kvalitet, og som gør lige præcis, hvad den skal til punkt og prikke.

En billig & enkel løsning til dig

Vi sender din GPS tracker med levering på 1-2 dage, og vi betaler endda også fragten og returfragten! Vi dækker alle dine startomkostninger, så du kan komme i gang uden problemer eller tilbageholdenhed. Efterfølgende starter dit abonnement på en given GPS-enhed, hvis du ønsker at gøre brug af den fremadrettet. Selv dette abonnement er blot fra 60 kr., og du kan til enhver tid opsige det.

Ingen binding her

Hos ZenzTrack arbejder vi nemlig ikke med binding af nogen art. Det kalder vi god kundeservice! Vi går den ekstra meter for dig, så det hele forløber gnidningsfrit og effektivt, hver eneste gang. Det skal give mening at erhverve sig en kvalitets GPS på abonnement. Det forsøger vi at efterleve, så du har billig adgang til forskellige slags GPS sporingsenheder hele året rundt.

Har du brug for hjælp eller spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail eller på chatten. Din tilfredshed og feedback betyder meget for os. Har du feedback til ZenzTrack BATTERY, så lad os høre, så vi kan forbedre os ud fra det og give en bedre oplevelse til alle vores kunder fremadrettet.

Egenskaber

Batterilevetid stilstand: Op til 10 år (afhænger af aktivitetsniveau)
Batterilevetid bevægelse: Ca. 2 år ved 8 timers bevægelse om dagen
Vandtæt: JA – IP67 (tåler nedsænkning ned til 1 meter)
Dimensioner (BxLxH): 75 x 75 x 38 mm
Vægt: 200 gram

Understøttede funktioner i sporingsportalen

Live Kortvisning: JA, med opdatering ned til hvert 15. minut
Historik: JA
Områdealarmer: JA
Bevægelsesalarmer: JA

Quick Start

Du kan findes vores quick guide til at komme godt igang med din Zenztracker BATTERY lige her

Zenztracker BATTERY Quick Guide

 

Abonnementsinfo

Nedenstående er en gennemgang af de vigtigste ting du bør vide, når du tegner et abonnement på en GPS tracker hos os.

Vi har intet med småt, og ønsker kun at gøre det så åbent og flebsibelt for dig som muligt.

Hvad er med i prisen?

Prisen, som er angivet på den enkelte trackers produktside inkluderer følgende:

  • Fremsendelse af GPS tracker til den nærmeste GLS Pakkeshop
  • Lån og livsvarig garanti på hardware (GPS trackeren) så længe du ønsker
  • Opkobling og adgang til sporingsportalen
  • 1 sms per dag per tracker til notifikationer via mobil, hvis en alarm udløses

Kort sagt, er alt hvad du har behov for inkluderet.

Betaling?

Ved gennemførsel af køb på vores webshop gemmer vi dine kortoplysninger og vil fremover månedvis opkræve abonnementprisen for den kommende måned.
Bare rolig vi har ikke selv dine kortoplysninger de ligger trygt og krypteret hos vores betalingspartner Reepay.

30 dages FULD returret

Vi ønsker kun at have tilfredse kunder. Derfor giver vi dig 30 dages FULD returret, hvilket betyder at hvis du opsiger trackeren indenfor de første 30 dage, så refunderer vi det fulde beløb til dig som du måtte have betalt i abonnement.

Opsigelse & Returnering

Ønsker du at stoppe dit abonnement så kan du via sporingsportalen opsige trackerne enkeltvis. Vi har ingen bindingstid, så du kan tid opsige trackerne til enhver tid. Du kan stadig beholde trackerne frem til udgangen af måneden, da du har betalt for den hele måneden. Herefter skal al hardware sendes retur til vores adresse.

Normalt skal trackeren være os i hænde senest 14 dage efter udløb af abonnement.
Nærmere instrukser vil også fremgå af en særskilt mail som bliver sendt til dig ved opsigelse.

Ved manglende returnering forbeholder vi os retten til at erklære hardware for tabt, og opkræver 1000,- kroner i kompensation.

Returfragt efter udløb af prøveperiode betales af dig som kunde.

Returtilstand

Vi er generelt meget overbærende med hensyn til udstyrets udseende ved returnering, men hvis der sidder lim, fugerester, maling, taperester eller andet som visuelt ødelægger det beskyttende plastik så opkræver vi 50,- kroner inklusiv moms per enhed. Almindelige ridser og slid kunne vi ikke drømme om at opkræve for.

Scroll til toppen