🗸 Fragtfri & 1-2 dages levering

🗸 14 dages GRATIS prøveperiode

🗸 Quick start - INGEN opsætning

🗸 Effektiv sporingsportal

🗸 Fragtfri hurtig levering

🗸 14 dages GRATIS prøveperiode

🗸 Quick start - INGEN opsætning

🗸 Effektiv sporingsportal

Zenztracker MINI GPS Tracker

65 DKK / måned med 14-dages gratis prøveperiode

+ 35 DKK

Holderen kan bruges til Zenztracker MINI, så den nemt kan påsættes halsbåndet (engangskøb)

Abonnements pris:
Engangsbeløb for tilkøb:
Pris i alt:

🗸 Hurtig- og nem opsætning
🗸 Påsættes nemt kæledyrets halsbånd
🗸 Markedets bedste GPS tracker til kæledyr
🗸 Flot & stilrent design i lille format

Zenztracker MINI – GPS tracker til kæledyr

Vores Zentracker MINI GPS tracker er perfekt til personer og kæledyr. Med sin lille størrelse og lave vægt på kun 45 gram kan den ubesværet placeres på næsten alle kæledyr.
Der kan tilkøbes en holder til trackeren som passer til alle typer halsbånd op til 4 cm i bredden

GPS trackeren er indstillet til at sende sin position hvert andet minut, når den er i bevægelse. Afhængig af aktivitetsniveauet vil der være 1-3 dages batterilevetid.
Den genoplades nemt på ca. 2 timer med den medfølgende magnetiske oplader, som automatisk “klikker” fast udvendigt på gps trackeren.

Bemærk: laderkablet er med USB tilslutning, og passer i alle typer mobilopladere.

GPS Tracker til hund – GPS Tracker til Kat – Eller en lille, nem og smart GPS Tracker til noget andet?

GPS tracker til kæledyr, og i sær GPS trackere til hund og kat er blevet populært for mange kæledyrs ejere over i seneste par år – Hvilket også er helt forståeligt! Alle hundeejere kender det med at hunden stikker af når den ser muligheden, eller der viser sig en hare i nærheden – Og med en GPS Tracker til hunden sparer man som hundeejer meget besvær med at finde hunden igen, og frustrationer hvis man bor i byområder, hvor løsslupne hunde typisk ikke er noget folk er glade for.

MINI GPS trackeren kan også bruges som GPS Tracker til kat – Den kan ligeledes hurtigt og nemt monteres i kattens halsbånd, og derved kan du altid følge din kats færden rundt i nabolaget, og finde den hvis den skulle blive kørt væk af nogle vrede parcelhusejere.

MINI GPS Tracker holder strøm i 1-3 dage, og når den er tændt kan du følge med live hvor den befinder sig helt uden besvær via vores sporingsportal. Her kan du se hvor den har befundet sig, og hvor den befinder sig – Dette er fantastisk til at kortlægge ruten, og for at lokalisere mini GPS trackeren igen. Du kan ligeledes gå ind og se historikken over den seneste periode, som fx kan bruges til at se nogle faste mønstre og ruter.

MINI GPS Tracker

MINI GPS Tracker kan også bruges til meget mere og andet end til kæledyr – Da den er lille, kompakt og mobil kan den også nemt gemmes i forskelligt materiel, maskiner og biler som fx er i udlejning eller hvor du som virksomhedsejer gerne vil kunne følge dine ansatte rundt i byen, og bruge det som dokumentation overfor eventuelle kunder – Hvis der fx er uenighed over timeforbruget som tit ses ved håndværkerfaget – Her kan du nemt bruge det som dokumentation for din kunde.

GPS trackeren kan også bruges som en stationær og fast installation ved blot at tilslutte den en fast strømforsyning – Eller strømforsyningen i det materiel den er installeret i, så sikre du at den altid er ladt op når udstyret bruges, og du ikke rammes af den er løbet tør for strøm.

GRATIS prøveperiode – GPS Sporing!

Hos Zenztracker giver vi dig en unik mulighed for at bestille og prøve vores GPS trackere 100% gratis – Vi giver nemlig som de eneste en helt gennemskuelig og gennemsigtig prøveperiode. Bestilt den derfor i dag, modtag den i morgen og se om den bliver et hit for dig – For  hvis ikke – Så skriver du bare til os, og vi sender dig en gratis returlabel!

Sporingsportal
Ved modtagelse er gps trackeren fuldt funktionsklar, og koblet op til vores sportingsportal. Du vil inden modtagelsen modtage en invitation til at oprette dig som bruger på den konto som gps trackeren oprettes på.

Abonnement
Abonnement på trackeren fornyes den første dag i hver måned, og kan til enhver tid opsiges uden bindingstid. Ved opsigelse skal trackeren sendes retur til Zenztrack

Scroll til toppen