Zenztracker MINI GPS Tracker

65 DKK / måned

Abonnements pris:
Engangsbeløb for tilkøb:
Pris i alt:

✓ 30 dages tilfredsgaranti eller pengene retur
✓ Gratis fragt & returfragt ved fortrydelse indenfor 30 dage
✓ Hurtig- og nem opsætning
✓ Påsættes nemt kæledyrets halsbånd
✓ Markedets bedste GPS tracker til kæledyr
✓ Flot & stilrent design i lille format

Zenztracker MINI – GPS tracker til kæledyr

Vores Zentracker MINI GPS tracker er perfekt til personer og kæledyr. Med sin lille størrelse og lave vægt på kun 45 gram kan den ubesværet placeres på næsten alle kæledyr.
Der kan tilkøbes en holder til trackeren som passer til alle typer halsbånd op til 4 cm i bredden

GPS trackeren er indstillet til at sende sin position hvert tredje minut, når den er i bevægelse. Afhængig af aktivitetsniveauet vil der være 1-3 dages batterilevetid.
Den genoplades nemt på ca. 2 timer med den medfølgende magnetiske oplader, som automatisk “klikker” sig fast udvendigt på gps trackeren.

Bemærk: laderkablet er med USB tilslutning, og passer i alle typer mobilopladere.

GPS Tracker til hund – GPS Tracker til Kat – Eller en lille, nem og smart GPS Tracker til noget andet?

GPS tracker til kæledyr, og i sær GPS trackere til hund og kat er blevet populært for mange kæledyrs ejere over i seneste par år – Hvilket også er helt forståeligt! Alle hundeejere kender det med at hunden stikker af når den ser muligheden, eller der viser sig en hare i nærheden – Og med en GPS Tracker til hunden sparer man som hundeejer meget besvær med at finde hunden igen, og frustrationer hvis man bor i byområder, hvor løsslupne hunde typisk ikke er noget folk er glade for.

MINI GPS trackeren kan også bruges som GPS Tracker til kat – Den kan ligeledes hurtigt og nemt monteres i kattens halsbånd, og derved kan du altid følge din kats færden rundt i nabolaget, og finde den hvis den skulle blive kørt væk af nogle vrede parcelhusejere.

MINI GPS Tracker holder strøm i 1-3 dage, og når den er tændt kan du følge med live hvor den befinder sig helt uden besvær via vores sporingsportal. Her kan du se hvor den har befundet sig, og hvor den befinder sig – Dette er fantastisk til at kortlægge ruten, og for at lokalisere mini GPS trackeren igen. Du kan ligeledes gå ind og se historikken over den seneste periode, som fx kan bruges til at se nogle faste mønstre og ruter.

MINI GPS Tracker

MINI GPS Tracker kan også bruges til meget mere og andet end til kæledyr – Da den er lille, kompakt og mobil kan den også nemt gemmes i forskelligt materiel, maskiner og biler som fx er i udlejning eller hvor du som virksomhedsejer gerne vil kunne følge dine ansatte rundt i byen, og bruge det som dokumentation overfor eventuelle kunder – Hvis der fx er uenighed over timeforbruget som tit ses ved håndværkerfaget – Her kan du nemt bruge det som dokumentation for din kunde.

GPS trackeren kan også bruges som en stationær og fast installation ved blot at tilslutte den en fast strømforsyning – Eller strømforsyningen i det materiel den er installeret i, så sikre du at den altid er ladt op når udstyret bruges, og du ikke rammes af den er løbet tør for strøm.

GRATIS prøveperiode – GPS Sporing!

Hos Zenztracker giver vi dig en unik mulighed for at bestille og prøve vores GPS trackere 100% gratis – Vi giver nemlig som de eneste en helt gennemskuelig og gennemsigtig prøveperiode. Bestilt den derfor i dag, modtag den i morgen og se om den bliver et hit for dig – For  hvis ikke – Så skriver du bare til os, og vi sender dig en gratis returlabel!

Sporingsportal
Ved modtagelse er gps trackeren fuldt funktionsklar, og koblet op til vores sporingsportal. Du vil inden modtagelsen modtage en invitation til at oprette dig som bruger på den konto som gps trackeren oprettes på.

Abonnement
Abonnement på trackeren fornyes den første dag i hver måned, og kan til enhver tid opsiges uden bindingstid. Ved opsigelse skal trackeren sendes retur til Zenztrack

Egenskaber

Batterilevetid: 1-3 dage (afhænger af aktivitetsniveau)
Vandtæt: JA – IP67 (tåler nedsænkning ned til 1 meter)
Dimensioner (BxLxH): 43 x 43 x 20 mm
Vægt: 45 gram

Understøttede funktioner i sporingsportalen

Live Kortvisning: JA, med opdatering ned til hvert 3. minut
Historik: JA
Områdealarmer: JA
Bevægelsesalarmer: JA

Quick Start

Du kan findes vores quick guide til at komme godt igang med din Zenztracker MINI lige her

Zenztracker MINI Quick Guide

Abonnementsinfo

Nedenstående er en gennemgang af de vigtigste ting du bør vide, når du tegner et abonnement på en GPS tracker hos os.

Vi har intet med småt, og ønsker kun at gøre det så åbent og flebsibelt for dig som muligt.

Hvad er med i prisen?

Prisen, som er angivet på den enkelte trackers produktside inkluderer følgende:

  • Fremsendelse af GPS tracker til den nærmeste GLS Pakkeshop
  • Lån og livsvarig garanti på hardware (GPS trackeren) så længe du ønsker
  • Opkobling og adgang til sporingsportalen
  • 1 sms per dag per tracker til notifikationer via mobil, hvis en alarm udløses

Kort sagt, er alt hvad du har behov for inkluderet.

Betaling?

Ved gennemførsel af køb på vores webshop gemmer vi dine kortoplysninger og vil fremover månedvis opkræve abonnementprisen for den kommende måned.
Bare rolig vi har ikke selv dine kortoplysninger de ligger trygt og krypteret hos vores betalingspartner Reepay.

30 dages FULD returret

Vi ønsker kun at have tilfredse kunder. Derfor giver vi dig 30 dages FULD returret, hvilket betyder at hvis du opsiger trackeren indenfor de første 30 dage, så refunderer vi det fulde beløb til dig som du måtte have betalt i abonnement.

Opsigelse & Returnering

Ønsker du at stoppe dit abonnement så kan du via sporingsportalen opsige trackerne enkeltvis. Vi har ingen bindingstid, så du kan tid opsige trackerne til enhver tid. Du kan stadig beholde trackerne frem til udgangen af måneden, da du har betalt for den hele måneden. Herefter skal al hardware sendes retur til vores adresse.

Normalt skal trackeren være os i hænde senest 14 dage efter udløb af abonnement.
Nærmere instrukser vil også fremgå af en særskilt mail som bliver sendt til dig ved opsigelse.

Ved manglende returnering forbeholder vi os retten til at erklære hardware for tabt, og opkræver 1000,- kroner i kompensation.

Returfragt efter udløb af prøveperiode betales af dig som kunde.

Returtilstand

Vi er generelt meget overbærende med hensyn til udstyrets udseende ved returnering, men hvis der sidder lim, fugerester, maling, taperester eller andet som visuelt ødelægger det beskyttende plastik så opkræver vi 50,- kroner inklusiv moms per enhed. Almindelige ridser og slid kunne vi ikke drømme om at opkræve for.

Scroll til toppen