🗸 Fragtfri & 1-2 dages levering

🗸 14 dages GRATIS prøveperiode

🗸 Quick start - INGEN opsætning

🗸 Effektiv sporingsportal

🗸 Fragtfri hurtig levering

🗸 14 dages GRATIS prøveperiode

🗸 Quick start - INGEN opsætning

🗸 Effektiv sporingsportal

Zenztracker OBD

60 DKK / måned med 14-dages gratis prøveperiode

Abonnements pris:
Engangsbeløb for tilkøb:
Pris i alt:

🗸 Hurtig- og nem opsætning
🗸 Perfekt til sporing af køretøjer
🗸 Spar penge fremadrettet
🗸 Flot & stilrent design i sort

ZenzTracker OBD – Perfekt til biler

ZenzTracker OBD er til dig, der står og skal have monteret en effektiv GPS sporingsenhed på et køretøj, som er OBD kompatibel, såsom en bil. Denne GPS er speciallavet til OBD-køretøjer, og et meget almindeligt stykke trackingudstyr hos private såvel som hos erhvervsfolk. Den monteres super nemt og hurtigt blot ved at koble den til køretøjets OBD-udtag.

Lavet til effektiv sporing af køretøjer

Denne GPS-tracker har vi fået speciallavet for at dække behovet for effektiv sporing af køretøjer. Det har tidligere været en udfordring for mange at kunne tilkoble en sporingsenhed i bilen, så du har kunne følge dens præcise færden over en given periode.

Alt er gjort klart til dig

Når du modtager din ZenzTracker OBD-enhed, er den allerede opsat til sporingsportalen. Du kan derfor gå i gang med monteringen med det samme og komme i gang hurtigst muligt. Bestiller du i dag, kan du have den i løbet af en til to dage. Vores fokus er derfor på, at det kan forløbe så hurtigt og gnidningsfrit som muligt.

Enkelt og nem brug

Din ZenzTracker OBD-enhed vil således være ligetil, og der vil ikke være en masse forvirrende indstillinger at forholde sig til. GPS-trackeren samt sporingsportalen er strømlinet til at være minimalistisk og kun indeholde det essentielle. Alt det man ofte ser ved andre GPS-trackere og softwaren dertil, som ikke er nødvendigt, har vi skåret væk.

Brug OBD forlængeren som hjælp

Nogle bilmodeller har ikke plads til, at der kan sidde en GPS tracker i OBD stikket, eller måske sidder den i vejen ved daglig brug. Det synes vi er ærgerligt, fordi det kan i flere tilfælde få mange til helt at droppe planen om en GPS-sporing, selvom de godt ved, de har brug for det. Det kan spare tid, penge og ressourcer, så derfor er det vigtigt at kunne opsætte det hurtigst muligt.

I de tilfælde, hvor din bilmodel ikke har plads til enheden, anbefaler vi at medkøbe et OBD forlængerstik. På denne måde har du mulighed for at skubbe trackeren lidt til siden. Dette skulle skabe den nødvendige plads og dermed løse problemet.

Vi har fundet en visuel illustration af løsningen til dig. Du kan se OBD stikkets placering for din bil lige her: http://www.wikiobd.co.uk/manufacturers.php?pt=1

Brug den til at holde styr på dine biler

Især erhvervsdrivende kan nyde godt af denne type ZenzTracker. Bilforhandlere, der ønsker ekstra sikkerhed for deres biler i udstillingen udenfor eller til prøvekørslen kommer på tale. Det samme gør mindre virksomheder, hvor man gerne vil have overblik over, hvor præcist vognene kører henne og hvornår etc.

Spar penge på GPS sporing

Vores erfaringer viser, at der er mange penge at spare i disse situationer, hvor man finder ud af, at bilerne måske kører en omvej eller kører for hurtigt eller for sent afsted. ZenzTracker OBD gør op med dette og giver dig et værktøj hvorpå du får mere kontrol.

Sporingsportal

Ved modtagelse er GPStrackeren fuldt funktionsklar, og koblet op til vores sportingsportal. Det hele er allerede ordnet for dig på denne front. Du vil inden modtagelsen modtage en invitation til at oprette dig som bruger på den konto, som GPS-trackeren oprettes på. Oprettelse af bruger og placering af GPS er således det ENESTE, du skal gøre. Som abonnent har vi taget os af det nødvendige. Vi har jo tilmed betalt fragten. Det skal være så nemt for dig som overhovedet muligt, så du hurtigt kan komme i gang!

Abonnement

Abonnement på trackeren fornyes den første dag i hver måned, og dette kan til enhver tid opsiges uden bindingstid. Når du ønsker at opsige dit abonnement, skal GPS-enheden sendes retur til ZenzTrack. Har du spørgsmål, kan du finde de fleste svar på vores FAQ-side her. Ellers så skriv en mail til os her. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt og hjælper dig!

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen