Zenztracker OBD

60 DKK / måned

Abonnements pris:
Engangsbeløb for tilkøb:
Pris i alt:

✓ 30 dages tilfredsgaranti eller pengene retur
✓ Gratis fragt & returfragt ved fortrydelse indenfor 30 dage
✓ Hurtig- og nem opsætning
✓ Perfekt til sporing af køretøjer
✓ Spar penge fremadrettet
✓ Flot & stilrent design i sort

Zenztrack OBD – Perfekt til biler

ZenzTracker OBD er til dig, der står og skal have monteret en effektiv GPS sporingsenhed på et køretøj, som er OBD kompatibel, såsom en bil. Denne GPS er speciallavet til OBD-køretøjer, og et meget almindeligt stykke trackingudstyr hos private såvel som hos erhvervsfolk. Den monteres super nemt og hurtigt blot ved at koble den til køretøjets OBD-udtag.

Du kan finde OBD stikkets placering for din bil lige her: http://www.wikiobd.co.uk/manufacturers.php?pt=1

Lavet til effektiv sporing af køretøjer

Denne GPS-tracker har vi fået speciallavet for at dække behovet for effektiv sporing af køretøjer. Det har tidligere været en udfordring for mange at kunne tilkoble en sporingsenhed i bilen, så du har kunne følge dens præcise færden over en given periode.

Alt er gjort klart til dig

Når du modtager din ZenzTracker OBD-enhed, er den allerede opsat til sporingsportalen. Du kan derfor gå i gang med monteringen med det samme og komme i gang hurtigst muligt. Bestiller du i dag, kan du have den i løbet af en til to dage. Vores fokus er på, at du kan komme igang så hurtigt og gnidningsfrit som muligt.

Enkelt og nem brug

Din ZenzTracker OBD-enhed vil således være ligetil, og der vil ikke være en masse forvirrende indstillinger at forholde sig til. GPS-trackeren samt sporingsportalen er strømlinet til at være minimalistisk og kun indeholde det essentielle. Alt det man ofte ser ved andre GPS-trackere og softwaren dertil, som ikke er nødvendigt, har vi skåret væk.

Brug OBD forlængeren som hjælp

Nogle bilmodeller har ikke plads til, at der kan sidde en GPS tracker i OBD stikket, eller måske sidder den i vejen ved daglig brug. Det synes vi er ærgerligt, fordi det kan i flere tilfælde få mange til helt at droppe planen om en GPS-sporing, selvom de godt ved, de har brug for det. Det kan spare tid, penge og ressourcer, så derfor er det vigtigt at kunne opsætte det hurtigst muligt.

I de tilfælde, hvor din bilmodel ikke har plads til enheden, anbefaler vi at medkøbe et OBD forlængerkabel. På denne måde har du mulighed for at skubbe trackeren lidt til siden. Dette skulle skabe den nødvendige plads og dermed løse problemet.

Brug den til at holde styr på dine biler

Især erhvervsdrivende kan nyde godt af denne type ZenzTracker. Bilforhandlere, der ønsker ekstra sikkerhed for deres biler i udstillingen udenfor eller til prøvekørslen kommer på tale. Det samme gør mindre virksomheder, hvor man gerne vil have overblik over, hvor præcist vognene kører henne, samt hvornår de er ankommet / forladt en kunde etc.

Spar penge og tid ved brug af GPS sporing

Vores erfaringer samt en analyse udført af bla. Dansk Byggeri viser at der kan spares rigtigt mange penge ved at montere GPS trackere i sine firmabiler, da det mindsker misbrug af biler og udstyr. Samtidigt giver det den administrative medarbejder eller ejerlederen en hurtigt og nemt værktøj til at holde styr på sine medarbejderes og placering.

Sporingsportal

Ved modtagelse er GPStrackeren fuldt funktionsklar, og koblet op til vores sporingsportal. Det hele er allerede ordnet for dig på denne front. Du vil inden modtagelsen af GPS trackeren, modtage en invitation til at oprette dig som bruger på sporingsportalen. Oprettelse af bruger og montering af GPS trackeren er således det ENESTE, du skal gøre.

Abonnementsinfo

Abonnement på trackeren fornyes den første dag i hver måned, og dette kan til enhver tid opsiges uden bindingstid. Når du ønsker at opsige dit abonnement, skal GPS-enheden sendes retur til ZenzTrack. Har du spørgsmål, kan du finde de fleste svar på vores FAQ-side her. Ellers så skriv til os via chatten nederst i højre hjørne.

Egenskaber

Batteri: JA, internt backup med 48 timers batterilevetid
OBD standard: OBD II (passer til alle køretøjer med OBD udtag)
Vandtæt: Nej
Dimensioner (BxLxH): 60 x 67 x 25 mm (kun 50 mm i længden efter montering i stik)
Vægt: 45 gram

Understøttede funktioner i sporingsportalen

Live Kortvisning: JA, med opdatering hvert minut
Historik: JA
Områdealarmer: JA
Bevægelsesalarmer: JA

Quick Start

Du kan findes vores quick guide til at komme godt igang med din Zenztracker OBD lige her

Zenztracker OBD Quick Guide

Abonnementsinfo

Nedenstående er en gennemgang af de vigtigste ting du bør vide, når du tegner et abonnement på en GPS tracker hos os.

Vi har intet med småt, og ønsker kun at gøre det så åbent og flebsibelt for dig som muligt.

Hvad er med i prisen?

Prisen, som er angivet på den enkelte trackers produktside inkluderer følgende:

  • Fremsendelse af GPS tracker til den nærmeste GLS Pakkeshop
  • Lån og livsvarig garanti på hardware (GPS trackeren) så længe du ønsker
  • Opkobling og adgang til sporingsportalen
  • 1 sms per dag per tracker til notifikationer via mobil, hvis en alarm udløses

Kort sagt, er alt hvad du har behov for inkluderet.

Betaling?

Ved gennemførsel af køb på vores webshop gemmer vi dine kortoplysninger og vil fremover månedvis opkræve abonnementprisen for den kommende måned.
Bare rolig vi har ikke selv dine kortoplysninger de ligger trygt og krypteret hos vores betalingspartner Reepay.

30 dages FULD returret

Vi ønsker kun at have tilfredse kunder. Derfor giver vi dig 30 dages FULD returret, hvilket betyder at hvis du opsiger trackeren indenfor de første 30 dage, så refunderer vi det fulde beløb til dig som du måtte have betalt i abonnement.

Opsigelse & Returnering

Ønsker du at stoppe dit abonnement så kan du via sporingsportalen opsige trackerne enkeltvis. Vi har ingen bindingstid, så du kan tid opsige trackerne til enhver tid. Du kan stadig beholde trackerne frem til udgangen af måneden, da du har betalt for den hele måneden. Herefter skal al hardware sendes retur til vores adresse.

Normalt skal trackeren være os i hænde senest 14 dage efter udløb af abonnement.
Nærmere instrukser vil også fremgå af en særskilt mail som bliver sendt til dig ved opsigelse.

Ved manglende returnering forbeholder vi os retten til at erklære hardware for tabt, og opkræver 1000,- kroner i kompensation.

Returfragt efter udløb af prøveperiode betales af dig som kunde.

Returtilstand

Vi er generelt meget overbærende med hensyn til udstyrets udseende ved returnering, men hvis der sidder lim, fugerester, maling, taperester eller andet som visuelt ødelægger det beskyttende plastik så opkræver vi 50,- kroner inklusiv moms per enhed. Almindelige ridser og slid kunne vi ikke drømme om at opkræve for.

Scroll til toppen