🗸 Fragtfri & 1-2 dages levering

🗸 14 dages GRATIS prøveperiode

🗸 Quick start - INGEN opsætning

🗸 Effektiv sporingsportal

🗸 Fragtfri hurtig levering

🗸 14 dages GRATIS prøveperiode

🗸 Quick start - INGEN opsætning

🗸 Effektiv sporingsportal

Zenztracker PRO

60 DKK / måned med 14-dages gratis prøveperiode

Abonnements pris:
Engangsbeløb for tilkøb:
Pris i alt:

🗸 Hurtig- og nem opsætning
🗸 Perfekt til skjult montering
🗸 Backup batteri på 48 timer
🗸 Flot & stilrent vandtæt design i sort

Zenztracker PRO – Perfekt til skjult montering

ZenzTracker PRO er en alsidig GPS tracker, som er utrolig populær blandt mange, som ønsker skjult GPS sporing. Den er lavet til at mestre den skjulte GPS sporing på så effektiv vis som muligt. ZenzTracker PRO monteres ofte på alle former for motordrevne maskiner og køretøjer. Det spiller ingen rolle, om det er til privatbilen eller til traktoren hos maskinstationen. Ideen med den skjulte montering er super smart og mere benyttet i de senere år hos især virksomhederne men også blandt private.

Hvorfor vælge skjult montering som privat?

Som privat kan de være en fordel med skjult montering, når du tager på ferie og har inventar, som du genre vil sikre en ekstra gang, selvom det evt. er låst inde. Det kan være plænetraktoren, knallerter/motorcykler og meget andet.

Hvorfor vælge skjult montering som erhvervsdrivende?

Som erhvervsdrivende giver det mange muligheder for både tyverisikring såvel som effektivisering. En meget almindelig faktor er tyverisikringen af aktiver. Mange erhvervsdrivende – især i industrien – har dyrere maskiner og redskaber, som de ønsker at tyverisikrer. Dette gør sig gældende både i arbejdstiden men også efter lukketid, hvor man får en ekstra sikkerhed.

Effektivisering ved GPS sporing

Den anden faktor for en erhvervsdrivende er effektiviseringen. Mange tænker ikke over, hvor mange penge der er at spare ved GPS sporing og monitorering. Dette gælder især transportvirksomheder og alle erhverv med køretøjer under sig. Her vil man muligvis være klar monteringen, som vil sidde ude af syne, kontra tyverisikringen, hvor personen ikke ved, at den sidder der.

Spar penge på GPS sporing

Men vil du som erhvervsdrivende ikke vide, hvor og hvor langt din chauffør kører i arbejdstiden? Hvor hurtigt? Der er nemlig mange penge at spare ved at have denne viden. Små justeringer i hastighed eller ruter kan betyde mindre brændstof og færre kørte kilometer. I sidste ende sparer du en potentiel stor mængde penge.

Alt data uploades i sporingsportalen

Fælles for privat såvel som erhvervsdrivende med ZenzTracker GPS PRO er, at alt dataet uploadedes til sporingsportalen. Du kan gå 12 måneder tilbage i historikken og se alt dette data og dermed få et komplet overblik. Brug funktionerne til at sætte alarm efter afstand, lokalitet, tid og mere til.

Nem montering og brug

ZenzTrack PRO forhandles I to udgaver. Dens fås med ledning til fastmontering i OBD stik, og den fås med cigarstik. På denne måde har du flere muligheder for at montere GPS enheden i dit køretøj. Vi anbefaler dog at vælge ZenzTracker Pro-modellen med OBD-stikket. Har du dog ikke OBD-stik til rådighed, er cigarstikket jo en nem montering at udføre.

Stilrent design i kvalitet

Enheden kommer i et sort design. ZenzTracker Pro er desuden vandtæt og bygget til at være hårdfør i sin skjulte placering. Den har en IP67 certificering og sender sin position en gang i minuttet. Alt dette kan du følge i sporingsportalen. GPS trackeren har også et backup batteri, som holder sporingsenheden i live i 48 timer, selv hvis strømforsyningen kappes. Denne sporingsenhed måler 70x70x30 mm inklusive monteringsflanger.

Sporingsportal

Ved modtagelse er gps trackeren fuldt funktionsklar, og koblet op til vores sportingsportal. Du vil inden modtagelsen modtage en invitation til at oprette dig som bruger på den konto som GPS-trackeren oprettes på. Derefter er alt, hvad du skal gøre at montere enheden og se dataet tikke ind på sporingsportalen.

Abonnement

ZenzTracker PRO abonnementet starter med de 14 dages GRATIS prøvedage. Herefter, koster den 60 kr. om måneden, hvilket er Danmarks billigste for sådan en kvalitetsenhed. Abonnement på trackeren fornyes den første dag i hver måned. Du kan til enhver tid opsige abonnementet UDEN bindingstid. Ved opsigelse skal trackeren sendes retur til Zenztrack. Vi håber du bliver tilfreds med din ZenzTrack Pro GPS. Har du spørgsmål, kan du finde de fleste svar på vores FAQ-side her. Ellers så skriv en mail til os her. Så tager vi fat og hjælper dig hurtigst muligt!

 

Variant

Standard med ledning til fastmontering (+0,00 DKK), Med cigarstik (+ 49,00 DKK)

Mål

Mål: 70x70x35 mm inklusiv monteringsflanger

Sendefrekvens

60 sekunder

Vandtæt

Ja, IP 67

Strømforsyning

Kræver fast strøm, 12-36 volt

Batterilevetid

48 timer hvis strømforsyningen afbrydes

Scroll til toppen